mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Aden2 Tanıtım İndex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

24 Saat İçinde Özelden Lisans Bilgilerine İlettiğiniz Takdirde Konu Kapatılıcaktır. İletilmez İse Devam Edilicektir.
SANA BEN HIC BIR SEY KANITLAMAK ZORUNDA DEGILIM FIRMACA BURDAKI YONETICILEREDE ILETILDI LINSAS KAYIT ISLEMLERIDE BASLADI ZATEN BU KONU KAPATILIP BURDA CEZA ALINCA ANLICAKSIN ZATEN AZ SABIR HIRSIZLIKTIR BU YAPTIGIN HERSEYDEN ONCE INSANLARIN PARA ODEYIP SATIN ALDIGI HIC BIR SEYI BURDA SUNAMASSIN AYRICA BU INDEXI INDIRIP KULLANMAK ISTEYEN ARKADASLAR BENIM REKLAMIMI YAPAR ZATEN INDEXINDE GOMULU GOOGLE CHAPT VAR AYRICA KODLUYAMAZLAR ZATEN OZEL BI SISTEM VAR CAHILLIGINE VE COCUKLUGUNA VERIYORUM AMA SUNU UNUTMA HIRSIZLIK HERSEYDEN ONCE VICDANLARI KORELTIR EMIRHANI BILIRSIN ONDAN SATIN ALINIP KODLANAN BI SAYFADIR BURDA GEREKILENYAPILACAK MERAK ETME

Merhaba Aden2 Tanıtım İndex İle Karşınızdayım Gayet Şık Ve Başarılı Bir İndex Teşşekür Etmeniz Yeterli Olucaktır İyi Forumlar..

DEMO:

63bbd72fe3.png

Bu index lisanslı veya telif haklı değil ama forumda benim tarafımdan satılan bi index ve sen bunu paylaştın.
Sakın ola ücretli hiçbir iş yapma bunu ilk paylaşan ben olacam bunu sakın unutma.

Sevgili emin kardeşimin dediği gibi;
Hayatta bir başarısı olmayan başkalarının gölgesinde yaşayıp, çalarak birşeyler yaptığını sanan kişiler tarafından kullanılabilir.

SANA BEN HIC BIR SEY KANITLAMAK ZORUNDA DEGILIM FIRMACA BURDAKI YONETICILEREDE ILETILDI LINSAS KAYIT ISLEMLERIDE BASLADI ZATEN BU KONU KAPATILIP BURDA CEZA ALINCA ANLICAKSIN ZATEN AZ SABIR HIRSIZLIKTIR BU YAPTIGIN HERSEYDEN ONCE INSANLARIN PARA ODEYIP SATIN ALDIGI HIC BIR SEYI BURDA SUNAMASSIN AYRICA BU INDEXI INDIRIP KULLANMAK ISTEYEN ARKADASLAR BENIM REKLAMIMI YAPAR ZATEN INDEXINDE GOMULU GOOGLE CHAPT VAR AYRICA KODLUYAMAZLAR ZATEN OZEL BI SISTEM VAR CAHILLIGINE VE COCUKLUGUNA VERIYORUM AMA SUNU UNUTMA HIRSIZLIK HERSEYDEN ONCE VICDANLARI KORELTIR EMIRHANI BILIRSIN ONDAN SATIN ALINIP KODLANAN BI SAYFADIR BURDA GEREKILENYAPILACAK MERAK ETME

Tasarımın Sahibi EmirhanCL Bu İndexin Lisanslı Veya Telif Haklı Olmadığını Belirti Ve Yeni Kurallara Göre Açık Kalmanın Bir Sakıncası Yoktur Konu Aktif Haldedir.

Tasarımın Sahibi EmirhanCL Bu İndexin Lisanslı Veya Telif Haklı Olmadığını Belirti Ve Yeni Kurallara Göre Açık Kalmanın Bir Sakıncası Yoktur Konu Aktif Haldedir.
Bir tasarımın paylaşılmasına engle olan sadece lisans ve telif hakkı değil kuralları yanlış biliyorsun. Bu forumda ücretli satılmış birşey ücretli paylaşılamaz bu forumda.

Yeni Kuralları Okumanı Tercih Ederim. Açık Kalmasının Sebebi Adminler İle Bu Konuyu Görüşmem Lisanslı Olmadığı İçin Savunma Hakkın Yoktur Ve Paylaşmamda Bir Sakınca Yoktur. İlgin İçin Teşşekür Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri