Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Admin Panelli Giriş İndexi +5 Tema İle Birlikte v1.1

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

+++

kodlama sana ait değil sadece düzenleme yapmışsın. bir şeye dönüştürmüşsün yinede bir şeyler yapmışsın ama ham kodlar sana ait değil bunu belirtirsen, nasıl adının yazmasını istediğin gibi ham kodların sahibininde adının yazması gerekir.

kodlama sana ait değil sadece düzenleme yapmışsın. bir şeye dönüştürmüşsün yinede bir şeyler yapmışsın ama ham kodlar sana ait değil bunu belirtirsen, nasıl adının yazmasını istediğin gibi ham kodların sahibininde adının yazması gerekir.
biladerim ben burda sizlere fikir sunuyorum buradan esinle daha güzel işler yapıcak arkadaşlar olucaktır admin panelin hazır olduğu zaten ortada admin paneli ben yazdım demiyorum ki sen olayı tamamen yanlış anlamışsın

Yazdığım şeyi anlayacağını düşünmüştüm :)
Geliştirip Konu Açmak İsteyen Arkadaşlara Konuda Adımdan Bahsederek Açmak Serbesttir.
bunu yazıyorsan, ham kodları yazan kaynağı da belirtmen gerekiyor. Bu sefer anlayabilmişsindir umarım.

Yazdığım şeyi anlayacağını düşünmüştüm :) bunu yazıyorsan, ham kodları yazan kaynağı da belirtmen gerekiyor. Bu sefer anlayabilmişsindir umarım.
Hacim ben sana diyorum ki fikri kullanip geliştirmek isteyen arkadaslar için diyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri