Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Html İle Ugrasmaya Son - Admin Panelli Giriş İndexi v2 - Tek Panel 9 Farklı Tema

matakon

<?php echo "matakon"; ?>
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
65
Online süresi
9g 47876s
Reaksiyon Skoru
72
Altın Konu
0
Başarım Puanı
124
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay
MmoLira
2,866
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben Matakon,
Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Karşınızdayım Fakat Bu Sefer Daha Farklı Karşınızdayım
Klasik Html Giriş İndexlerinin Aksine Admin Panelli Giriş İndexlerimiz Gelişmeye Devam Ediyor.
Forum Üzerinde Daha Önceden Admin Panelli Giriş İndexi Yayınlamış ve Ücretsiz Olarak Dağıtmıştım,
Lakin Giriş İndexlerinin Admin Panelleri Her Bir İndex İçin Ayrı Olarak Yayınlamıştım,
Bu Sefer Tek Bir Panel Üzerinden 9 Farklı Tema Seçeneği İle Tekrar Karşınızdayım,
Temalar Piyasada Bulunan Giriş İndexleridir İndex Konusunda Bana Yardımcı Olan StarX17'ye Teşekkür Ederim.
Hiç Uzatmadan Panel ve Temaları İnceleyelim Aşağıda Size Vereceğim Demo Sitedende Canlı Olarak Bakabilir İnceleyebilirsiniz.
Güvenlik Nedeni İle Sadece Tema Seçme Kısmını Açık ve Kullanılabilir Bıraktım
Piyasada Bazı Bilişim Firmaları Html Formattaki Bu İndexleri 25-30 hatta 50'ye Bile Satıyor Sadece Html Olmasına Ragmen
Biz İse Sizleri Html Kodları İle Ugraştırmadan Rahat Bir Kullanım Sunuyoruz.

Panel Fiyatımız 75 TL Olup 7/24 Teknik Destek ve Kurulum İmkanı Saglıyoruz Baaazı Arkadaşlar Gibi Sattıktan Sonra İlgisizlik Yapmıyoruz.
Skype veya Telefondan Panel İle İlgili Çıkacak Sorunları İlettiğiniz Takdirde Anında Çözüm Garantisi Veriyorum,
Çözülemeyen Sorunlar İçin Aradan Ne Kadar Zaman Geçse Bile Paranızı Size Geri İade Ediyorum.
Yorumlarda Panel Açıklı Buglu vs. Yorum Yazılacaktır Bunu Şİmdiden Görebiliyorum Ki Bu Sadece Size Verdiğim Bir Demo.

İletişim :

Mail: a-balikci@hotmail.com
Mail: info@mahsen2.com
Dilerseniz Forumdan Mesaj Atarak Detaylı Bilgi Alabilirsiniz.

Uzatmadan Resimlere ve Demo'ya Geçelim

Demo Site: http://mahsen2.com
Demo Admin: http://mahsen2.com/admin
Demo Kullanıcı Adı: mahsen2
Demo Şifre: mahsen2

Siteye Girip Temaları Etkinleştirip Canlı Bakabilirsiniz.

ADMİN PANELİ:

TEMA SEÇME SAYFASI

P169Z7.png

GİRİŞ İNDEXİNİN AYARLARININ BULUNDUĞU SAYFA

16D5lG.png

ADMİN DÜZENLEME SAYFASI

LlgrWb.png

YENİ ADMİN EKLEME SAYFASI

r58ro1.png

TEMALAR:

METİN2SOFTWARE TEMASI

alMWDB.jpg

MERLİS2 - TEMASI

YQW0lj.jpg

ASTEK2 - TEMASI

8a2Bbk.jpg

BARLAS2 - TEMASI

DY6ZRl.jpg

MARTİN2 - TEMASI

Em6oqq.jpg

ROHAN2 - TEMASI

jg1Z2j.jpg

YOUMT2 TEMASI

26NAkN.jpg

RUYA2 - TEMASI

ZXQ4Vk.jpg

M2LUA - TEMASI

7aXzra.jpg

Hayırlı satışlar.
Burda panel açıklı diyen ağır boş yapıyordur. Açıklı olsa ne olacak server ile bağlantısı olmayan bir giriş indexi sadece boş yapmasın kimse :)

kendi indexini tasarlıyor olsa idin hadi herneyse ama bunu yapmana bile gerek yok zaten ücretli yapılan her tema warez konu low

kendi indexini tasarlıyor olsa idin hadi herneyse ama bunu yapmana bile gerek yok zaten ücretli yapılan her tema warez konu low

biz burda index paylaşmıyoruz bilader biz burda sistem paylaşıyoruz indexte bu sistemi hayatında kaç defa gördün bu sistemi alıp belki birisi esinlenip daha güzel şeyler çıkartır diye paylaşıyoruz warez diyip etiket yapıştırıyorsun indexlerin warez olup olmadıgına forum admini forum kurucusu olarak sen karar veriyorsun herhalde

biz burda index paylaşmıyoruz bilader biz burda sistem paylaşıyoruz indexte bu sistemi hayatında kaç defa gördün bu sistemi alıp belki birisi esinlenip daha güzel şeyler çıkartır diye paylaşıyoruz warez diyip etiket yapıştırıyorsun indexlerin warez olup olmadıgına forum admini forum kurucusu olarak sen karar veriyorsun herhalde
yazdığım yorumu detaylı bir şekilde okuyabilirsen kendi şahsi indexin temaların olmasını kasettim yoksa bende sırf zaman gecsin diye uğraşırdım böyle bişey üstünde warez indexlerle payaşmandan dolayı bu yorumu yaptım .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri