melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Playerunknown’s Battlegrounds|PUBG Mobile Recoil(Sekmeme) Macro Script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RyugaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim baltalama yorum atmamanı şiddetle tavsiye ediyorum zaten ben de garanti vermiyorum banlanır veyahut banlanmaz diye lakin çalışıyor ayrıca uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım..! Sonuçta hile bu sorumluluk kullanana ait..! Yabancı forumlarda bu iki script de çok fazla hit almış düzenleyip kullanılabilir hale getirip arkadaşlara sundum rahatsız olmandaki amaç nedir düzgünce izah edersen daha iyi anlaşabiliriz..? :)
Pubg nin koruma mantığını bilmiyorsun! Ban attığını söyledim sadece. Baltalayıcı yorum yapsam çalışmaz derim. Böyle tür makro uygulamalar adını unuttuğum bir makro programıyla yapılıyordu sonra onu exe olarak kaydedip heryerde yapabiliyordunuz, fakat Rust gibi bir oyunda bile bu program algılanıp VAC banned yiyince bunu böyle şekilde paylaşılmasını garip buldum.

Bu tür makro uygulamalarını farenizin makro uygulamasından yapın. Çünkü fare uygulamaları lisanslı ve hile sistemlerine takılmıyor. Kullandığım bloody gibi mesela.

Bir sorunun varsa hala yaz cevaplayım.

Pubg nin koruma mantığını bilmiyorsun! Ban attığını söyledim sadece. Baltalayıcı yorum yapsam çalışmaz derim. Böyle tür makro uygulamalar adını unuttuğum bir makro programıyla yapılıyordu sonra onu exe olarak kaydedip heryerde yapabiliyordunuz, fakat Rust gibi bir oyunda bile bu program algılanıp VAC banned yiyince bunu böyle şekilde paylaşılmasını garip buldum.

Bu tür makro uygulamalarını farenizin makro uygulamasından yapın. Çünkü fare uygulamaları lisanslı ve hile sistemlerine takılmıyor. Kullandığım bloody gibi mesela.

Bir sorunun varsa hala yaz cevaplayım.
Yanlız orda "Mobile" yazıyo nasıl VAC yiyicek :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri