HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba HunkarMt2 Giriş İndex Paylaşmak İstedim Boyutları Benden Kaynaklı Değil İndex Kaynaklıdır Boyutu Ayarlamaya Çalıştım Ancak Halledemedim Halleden Olursa Kullanabilirsiniz Biraz ilgilenilirse iyi bir index haline gelebilir Yakında Sizler için güzel bir index hazırlıyorum takipte kalmanız yeterli olucaktır en geç 3 güne indexleri paylaşıcam umarım işinize yarar iyi forumlar...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla Maşallah Boyutu Genel Ekranları İçin Ayarladım Ondan Dolayı Kayık Çıkabilir Biraz Tasarım Şahsıma AittirMerhaba HunkarMt2 Giriş İndex Paylaşmak İstedim Boyutları Benden Kaynaklı Değil İndex Kaynaklıdır Boyutu Ayarlamaya Çalıştım Ancak Halledemedim Halleden Olursa Kullanabilirsiniz Biraz ilgilenilirse iyi bir index haline gelebilir Yakında Sizler için güzel bir index hazırlıyorum takipte kalmanız yeterli olucaktır en geç 3 güne indexleri paylaşıcam umarım işinize yarar iyi forumlar...
![]()
Firmada- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)