Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

HunkarMt2 Giriş İndex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StarX17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba HunkarMt2 Giriş İndex Paylaşmak İstedim Boyutları Benden Kaynaklı Değil İndex Kaynaklıdır Boyutu Ayarlamaya Çalıştım Ancak Halledemedim Halleden Olursa Kullanabilirsiniz Biraz ilgilenilirse iyi bir index haline gelebilir Yakında Sizler için güzel bir index hazırlıyorum takipte kalmanız yeterli olucaktır en geç 3 güne indexleri paylaşıcam umarım işinize yarar iyi forumlar...

950c158169.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba HunkarMt2 Giriş İndex Paylaşmak İstedim Boyutları Benden Kaynaklı Değil İndex Kaynaklıdır Boyutu Ayarlamaya Çalıştım Ancak Halledemedim Halleden Olursa Kullanabilirsiniz Biraz ilgilenilirse iyi bir index haline gelebilir Yakında Sizler için güzel bir index hazırlıyorum takipte kalmanız yeterli olucaktır en geç 3 güne indexleri paylaşıcam umarım işinize yarar iyi forumlar...

950c158169.png

Valla Maşallah Boyutu Genel Ekranları İçin Ayarladım Ondan Dolayı Kayık Çıkabilir Biraz Tasarım Şahsıma Aittir :D Firmada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri