Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Biraz C++'ya Kaçıyor OlayAslında bu sistemi bir item karşılığında kullanabilir hale getirmek gerekOtomatik Saldırı sistemi tarzında. Eğer envanterinde bu item varsa(item süreli olacak) otomatik orada o eklenti çıkacak eğer o item yoksa o eklenti orada olmayacak.
Teşekkürler.

Biraz C++'ya Kaçıyor Olay![]()
Tamamdır Ben sistemi yazdım kafamdan
Otomatik saldırı için item envanterinde olduğu zaman otomatik saldırı guisindeki butonları kullanabiliyorsun olmadığı zaman kullanamıyorsun. Bizde her tıkladığında renk değişmesi değilde oraya birtane buton yapıp butona tıkladığında renk seçme guisi gelecek oradan rengi seçeceksin bu butonuda cmd'deki pakete göndereceksin envanterinde o item yoksa butona basıp renk seçemeyeceksin 
Yada Satın Alma Gibi Bir Şey Olacak Sen Satın Alınca Malzeme Karşılığında Tablonda Görülecek Diğer Türlü Buga Girebilir Diye DüşünüyorumTamamdır Ben sistemi yazdım kafamdanOtomatik saldırı için item envanterinde olduğu zaman otomatik saldırı guisindeki butonları kullanabiliyorsun olmadığı zaman kullanamıyorsun. Bizde her tıkladığında renk değişmesi değilde oraya birtane buton yapıp butona tıkladığında renk seçme guisi gelecek oradan rengi seçeceksin bu butonuda cmd'deki pakete göndereceksin envanterinde o item yoksa butona basıp renk seçemeyeceksin
![]()
Mesela 10 tane renk mi var 3 tane rengi kullanabilir hale getireceksin diğerlerinin üstünü şeffaf kırmızı ile (gayadaki gibi) yaapcaksın başka bir item ile o şeffaf kırmızı renge götürdüğün zaman kullanabilir hale getireceksin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)