Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM ÇÖZERSEM BİLGİLENDİRİRİM0725 23:51:17017 ::
uiimp.py(line:59) __Load_BindObject
ui.py(line:2812) GetChild
OptionDialog.__Load_BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'kirmizikatilimci'
0725 23:51:17017 :: ============================================================================================================
0725 23:51:17017 :: Abort!!!!
Oyuna girerken hata veriyor bu şekilde
ThePRNCE İmparatorluk Savaşı Sistemi
İsteyen çok bikaç hatasını çözmekle uğraşamadım
Eksiğide olabilir kontrol edin çözelim çözen arkadaşlarda bildirsin güncelleyelim ona göre
Sistem Görseli
![]()
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus Total
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNDİRME LİNK GÜNCELLENDİ.!
@bahadirbozdag
Bu hatayı veriyor
ui.py(line:2892) GetChild
OptionDialog.__Load_BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'kirmizikatilimci'
Sorunun çözümü nedir?
DAHA ÇÖZEN YOK xDBu hatayı veriyor
ui.py(line:2892) GetChild
Sorunun çözümü nedir?
DAHA ÇÖZEN YOK xD
Milletin çözmesini niye bekliyonuz ki git bevisten yap ben ekledim sistemi ben sorunların hepsini bevisten çözdüm yani bunudami milletin demesini bekliyorsunuz anlamiyorum ki
Nie o kadar sert Çıkışıyorsun Ki Demek arkadaş yeniymiş ki Çözememiş
ui.pyde eksik var thinboardlardan birisiydi şuan pcde değilim onu eklerseniz o kırmızıkatılımcı hatası düzelecek
ui.pyde eksik var thinboardlardan birisiydi şuan pcde değilim onu eklerseniz o kırmızıkatılımcı hatası düzelecek
Milletin çözmesini niye bekliyonuz ki git bevisten yap ben ekledim sistemi ben sorunların hepsini bevisten çözdüm yani bunudami milletin demesini bekliyorsunuz anlamiyorum ki