Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

(C++,Py,Lua) ThePRNCE | İmparatorluk Savaşı Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan a✘seee;
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayatında hiç mi quest okutmadın ? oradaki fonksyonu quest functionsda göremediğinden öyle hata verir orada yazan hataları oraya geçir bi daha okur düzgün okur
Akıl küpü quest functions'a ekli zaten düzgün konuş benle ağzını yüzünü dağatırım senin sen kimsin lan ?
Akıl yaşın belli zaten söylemene gerek yok

Bilgisiz İnsanlara Ayıracak Vaktim Yok Seviyem değilsin Akıl veya Reel yaş olarak şu an hangi seviyede oldugunu buradan net bir şekilde gözlemleyebiliyorum Sana Bol Quest Functions'lu Günler.

Akıl küpü quest functions'a ekli zaten düzgün konuş benle ağzını yüzünü dağatırım senin sen kimsin lan ?
Akıl yaşın belli zaten söylemene gerek yok

Bilgisiz İnsanlara Ayıracak Vaktim Yok Seviyem değilsin Akıl veya Reel yaş olarak şu an hangi seviyede oldugunu buradan net bir şekilde gözlemleyebiliyorum Sana Bol Quest Functions'lu Günler.
mehmetcan yalçınkaya ?

0725 23:51:17017 ::
uiimp.py(line:59) __Load_BindObject
ui.py(line:2812) GetChild
OptionDialog.__Load_BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'kirmizikatilimci'
0725 23:51:17017 :: ============================================================================================================
0725 23:51:17017 :: Abort!!!!

Oyuna girerken hata veriyor bu şekilde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri