noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Akali'ye Rework Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şöyle düşün: Akali'yi kesmek için onun gibi kırıcı yani broken bir çar lazım. Bu ne olabilir ? Fizz, Talon veya Zed. Özellikle Fizz karşısında karakter rahat dayak diyecektir diye düşünüyorum. Baktın olmuyor Aatrox alır döversin.
Fizz ve talon zed 6 olmadan kesemezse abi işleri zor, Büyük ihtimal akali 6 olunca ilk o dalar zaten seri biliyorsun ultisi adam yani paniğe girer elbet bende oluyor mesela utli atması falan derken ölüyor bu 3unu zannetmiyorum ama aatrox iş yapar gibi abi.

Fizz ve talon zed 6 olmadan kesemezse abi işleri zor, Büyük ihtimal akali 6 olunca ilk o dalar zaten seri biliyorsun ultisi adam yani paniğe girer elbet bende oluyor mesela utli atması falan derken ölüyor bu 3unu zannetmiyorum ama aatrox iş yapar gibi abi.
Fizz çok rahat keser erken seviyede de. Aynı şekilde Talon'da öyle. Çünkü bu ikisi Skill-Shot karakteri değil çok fazla.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri