HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eski hali ile zaten sıkıntı çıkaran akaliye bir takım değişiklikler geliyor. Bakalım bir sonraki güncelleme de nasıl olacak ?
Akali tr 1.200cusu olmuşum 2. Mainim gibi yani bu yeni reworka gerek yoktu izledim de çok saçma olmuş gibi Abi?
Tank metasını biraz değiştirmek için yapmışlar bence. Akali mid - Talon top lane alıp beraber duvardan duvara zıplayarak adam kesecekler. Karakter ocak söndüren rework'ün yanında bir de buff getirirlerse işimiz zor.Akali tr 1.200cusu olmuşum 2. Mainim gibi yani bu yeni reworka gerek yoktu izledim de çok saçma olmuş gibi Abi?
Sanırım artık derecelide ilk o gidecek AbiTank metasını biraz değiştirmek için yapmışlar bence. Akali mid - Talon top lane alıp beraber duvardan duvara zıplayarak adam kesecekler. Karakter ocak söndüren rework'ün yanında bir de buff getirirlerse işimiz zor.
oynatmazlar herhalde.Şöyle düşün: Akali'yi kesmek için onun gibi kırıcı yani broken bir çar lazım. Bu ne olabilir ? Fizz, Talon veya Zed. Özellikle Fizz karşısında karakter rahat dayak diyecektir diye düşünüyorum. Baktın olmuyor Aatrox alır döversin.Sanırım artık derecelide ilk o gidecek Abioynatmazlar herhalde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)