HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 hile bölümünde sadece mod olan 2 kişi var (yöneticiler, s.mod lar ı saymazsak) ve yetişmekte zorlanıyoruz o yüzden şöyle bir uygulama başladı artık. Bu konu altından şikayetçi olduğunuz konuları ve üyeleri aşağıdaki şablona göre belirtiyorsunuz, eğer suçlamalarınız da haklıysanız biz hemen olaya el koyup size de + rep puanınızı veriyoruz... :ka19:
-----------------------------------------
Kısaca bu uygulama neler kazandırır ?
------------------------------------------------
Bu şablona göre hazırlayın:
Sebep:
Konunun linki:
Üye adı:
.....
Sebep kısmına "virüslü link" , "küfür" deyip geçin mesela küfür ettiyse yazdığını yazmayın
Konu linkini de kopyala + yapıştır yapın.
Üye adını da yazın, profil linkini de ekleyin ismine.
Sizlere ihbarın nasıl yapılacağı ile ilgili kısa bir video hazırladım... Eğer aklınızda kalan sorular varsa lütfen bana özel mesaj atarak sorun bu konuda sadece ihbarların olmasını istiyorum !
videoyu tam ekran izleyin.
Ayrıca alttaki mesajda bir örnek var...
Not: Arkadaşlar bunu ciddiye almanızı tavsiye ederim. Düzeni hep beraber daha hızlı sağlarsak daha çok paylaşım yaparız, +rep puanlarınızla havanız olur ve uzman üye olursanız yönetime de girme gibi bi isteğiniz varsa daha kolay alınırsınız hem uzman üye + hem düzen sağlayıcı konumuna gelirsiniz. Tabi zorlama yok bu sadece foruma teşekkürlerini sunmak isteyen ve daha da başarılı olmak isteyen arkadaşlara bir teklifti sizler yardımcı olmasanız bile bizler her zaman burdayız
bir süreliğine ihbar sistemi kaldırılmıştır, bütün liste kontrol edilecektir hakedenler +rep lerini alacaklar daha fazla pm yollamayın lütfen. kısa bir süre sonra yeniden açılacaktır konu..
son 10 gün içinde replerini alamayan tüm arkadaşlara verdim son 2-3 gündür alamayanlar olabilir onlar yarın alacaklar..
-----------------------------------------
Kısaca bu uygulama neler kazandırır ?
- İşimizi daha iyi ve hızlı yapmamıza yardımcı olursunuz
- Her yaptığınız geçerli ihbar için +rep kazanırsınız
- Uzman üye olmanıza yardımcı olur (unutmayın uzman üyeler daha kolay deneme mod. olurlar ! )
- Hemen deneme mod olamasanız bile forum yönetimini daha iyi anlarsınız sizin açınızdan da iyi olur
------------------------------------------------
Bu şablona göre hazırlayın:
Sebep:
Konunun linki:
Üye adı:
.....
Sebep kısmına "virüslü link" , "küfür" deyip geçin mesela küfür ettiyse yazdığını yazmayın

Konu linkini de kopyala + yapıştır yapın.
Üye adını da yazın, profil linkini de ekleyin ismine.
Sizlere ihbarın nasıl yapılacağı ile ilgili kısa bir video hazırladım... Eğer aklınızda kalan sorular varsa lütfen bana özel mesaj atarak sorun bu konuda sadece ihbarların olmasını istiyorum !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
videoyu tam ekran izleyin.
Ayrıca alttaki mesajda bir örnek var...
Not: Arkadaşlar bunu ciddiye almanızı tavsiye ederim. Düzeni hep beraber daha hızlı sağlarsak daha çok paylaşım yaparız, +rep puanlarınızla havanız olur ve uzman üye olursanız yönetime de girme gibi bi isteğiniz varsa daha kolay alınırsınız hem uzman üye + hem düzen sağlayıcı konumuna gelirsiniz. Tabi zorlama yok bu sadece foruma teşekkürlerini sunmak isteyen ve daha da başarılı olmak isteyen arkadaşlara bir teklifti sizler yardımcı olmasanız bile bizler her zaman burdayız

bir süreliğine ihbar sistemi kaldırılmıştır, bütün liste kontrol edilecektir hakedenler +rep lerini alacaklar daha fazla pm yollamayın lütfen. kısa bir süre sonra yeniden açılacaktır konu..
son 10 gün içinde replerini alamayan tüm arkadaşlara verdim son 2-3 gündür alamayanlar olabilir onlar yarın alacaklar..
Son düzenleme:
Sebep: Virüslü dosya
Konunun linki: http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/365023-deneme-konu-editlenmesin.html
Üye adı: PcCaNaWaRı
bu şekilde yapın.
Konunun linki: http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/365023-deneme-konu-editlenmesin.html
Üye adı: PcCaNaWaRı
bu şekilde yapın.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)