C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vivoxy Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anos Voldigoad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anos Voldigoad

Level 5
TM Üye
Konular
32
Online süresi
7mo 9d
Reaksiyon Skoru
406
Altın Konu
0
Başarım Puanı
236
MmoLira
11,283
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın yöneticilerim ve değerli Turkmomo üyeleri.
Geçe 1 yıllık 10 gb sunucu vivoxy den sunucu aldım ve 1yıldır filesini kulalnıyordum bitmek bilmeyen sorunlar ve ilk 8ay birşey yapamadık oyunu sürekli resetledim reklam yaptım tekrar toplaadım tekrar oyunu açtım buglar falan filan derken allah nasısl bir sabır verdiyse artık kalan 4 ay ilede v8 filesini bekledik ve 4 ay önce vivoxy yetkilisi Pc bağlandı bir sorun için ve hasan fidan tarafından dolandırıldığını ve son olarak oyunun süresini uzatacakalarını belirtti ( hasan fidan tarafından dolandırıldım bilmem ne dedikleri zaman bende ss almadım )
umutlaandım güvendim yani demekki güvenmeyeceksin.
yaklaşık 1yıldır sunucu aldığım vivoxy den hiçbirşey yapamadım. Hizmet süremin bitmesi 11 temmuz idi
ve oyunumun süresi bitmek üzreydi okan beye bildirdim oyunun süresi doluyor diye oda bana oyunu 1.2 ay uzatacağını bildirdi bende bu durumdan hoşlanmadım yanıt olarak 1 yıl boyunca sizden aldığım oyun ile hiçbirşey yapamadım paramız çöp oldu dedim sizde kalkmış 1.2 ay uzatırız sonra hizmetimin hepsini sollandırın '' sollandırın istemiyorum dedim hatta turkmomo ya konu açmayacağım da belirttim ama bunlar insanların haklarını yiyorlar ve işlerine geldiği gibi davaranıyorlara normal olarak işlerine geldikleri gibide herşeyi sildiler. 1 yıl boyunca hizmet aldığım vivoxy den birşey anlamadım sonuç paramıza yazık oldu daha öncede 3 tane daha şikayet açtım son şikayetimde ise aynı konular vardı files üzerinden ( hizmet süremi kendi isteğimle sollandırdım . bunun sebebi onların umursamaz tavri ver paranı gerisi boş bir kaç ay önce demo gelecek dediler v8 de gelmedi oyunumun süresi gidiyor diyorum uzatırız diyorlar bende sasnıyorum ki 1 yıl yada 6 ay yada meğersem emekler boşuna kaç aydır sistem ayarlıyorum sürekli soruyorum nezaman nezaman bilgi verin diye ama yok ne bilgi ne birşey bilgi verilecek diyorlar ama verilmiyor

burda serhat beyin konuyla ilgisi alakası yoktu tahminen dostça cevap verdi yani okan beyin bilgisi dışında oda bilmiyordu kaç ay uzatılacağınu diğer ' ssler hosting üyeliğimde açılırsa onlarıda konuşmalarıda atarım.

Son düzenleme:
Kendi isteğiniz ile hizmetinizin sonlandırılmasını istediğiniz için artık hizmet alamıyor durumunda oluyorsunuz ve bu durumda şikayet geçersiz sayılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri