romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mezuhostmu arekomu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raprap55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raprap55

Level 3
TM Üye
Konular
40
Online süresi
2h 48m
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
68
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Swrver açacagım habgi firmayı önerirsiniz ve neden

Tercihimi areskodan yana kullandım.
Aresko.net Önereceğim bir firma piyasadaki 2-3 firma ile çalıştım fakat en iyi ilgiyi burası veriyor insallah uzun süre birlikte çalışırız

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mezuhost tabikide en kaliteli işi yapıyorlar dedicated siparişi verdim 0 disk sipariş ettiler ve makineleri oldukça güzel düşük işlemci kullanmiyor desteği 10 numara yazıyorum hemen cevap veriyor mezuhost oneririm
Mezuhostu biliyordum ama Sağ sol reklamlardaki sw mezuhosttan sanırım filesi de özel 600tlye almışlar server 1 gün dayanmadı o kadar bug falan vardı ki 20 level adam 70k atıyordu aresko da referans falan vermiyor bence filesi ayrı al makinayı daha iyi biyerden al bilişimlere bulaşma

Aresko yu tavsiye ederim ben bilişimlerin %90 ı dolandırıcı hepsinin hakkında yorum yapabilirim ben areskodan aldım 4 ay oldu gayet memnunum müşterilerine karşı ilgili samimi ve 7/24 destek sağlanıyor oyun içi destekte herhangi bir sorun yok ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar özellikle İlker bey gece gec saatlerde bile sorunlarla ilgileniyor :)

Areskonun eski müşterisi olarak çalıştıgım süre boyunca gereken ilgi gösterildi 7/24 canlı destekleride mevcut

Tavsiye ederim...

Aresko mu mezuhost mu diye ben de düşünüyordum ciddi bir yatırımla girecektim çünkü bu işe.Aresko yu araştırdım biraz daha ve daha cana yakın gelmişlerdi bana.İyi ki Aresko firmasını tercih etmişim.İlker Bey sağolsun bir sürü ricami hiç bir şekilde sıkılmadan yerine getirmeye çalıştı.7/24 ciddi anlamda destek sağlıyor kendisi.Emin olun Aresko ile çalışmaktan pişmanlık duymazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri