- Konular
- 40
- Online süresi
- 2h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Swrver açacagım habgi firmayı önerirsiniz ve neden
Tercihimi areskodan yana kullandım.
Aresko.net Önereceğim bir firma piyasadaki 2-3 firma ile çalıştım fakat en iyi ilgiyi burası veriyor insallah uzun süre birlikte çalışırız
Tercihimi areskodan yana kullandım.
Aresko.net Önereceğim bir firma piyasadaki 2-3 firma ile çalıştım fakat en iyi ilgiyi burası veriyor insallah uzun süre birlikte çalışırız
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Mezuhost tabikide en kaliteli işi yapıyorlar dedicated siparişi verdim 0 disk sipariş ettiler ve makineleri oldukça güzel düşük işlemci kullanmiyor desteği 10 numara yazıyorum hemen cevap veriyor mezuhost oneririm
Mezu Hosttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
- Konular
- 15
- Online süresi
- 2d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 325
- DevLira
- 0
Mezuhostu biliyordum ama Sağ sol reklamlardaki sw mezuhosttan sanırım filesi de özel 600tlye almışlar server 1 gün dayanmadı o kadar bug falan vardı ki 20 level adam 70k atıyordu aresko da referans falan vermiyor bence filesi ayrı al makinayı daha iyi biyerden al bilişimlere bulaşma
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
Aresko yu tavsiye ederim ben bilişimlerin %90 ı dolandırıcı hepsinin hakkında yorum yapabilirim ben areskodan aldım 4 ay oldu gayet memnunum müşterilerine karşı ilgili samimi ve 7/24 destek sağlanıyor oyun içi destekte herhangi bir sorun yok ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar özellikle İlker bey gece gec saatlerde bile sorunlarla ilgileniyor 

- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 102
- DevLira
- 0
Areskonun eski müşterisi olarak çalıştıgım süre boyunca gereken ilgi gösterildi 7/24 canlı destekleride mevcut
Tavsiye ederim...
Tavsiye ederim...
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Aresko mu mezuhost mu diye ben de düşünüyordum ciddi bir yatırımla girecektim çünkü bu işe.Aresko yu araştırdım biraz daha ve daha cana yakın gelmişlerdi bana.İyi ki Aresko firmasını tercih etmişim.İlker Bey sağolsun bir sürü ricami hiç bir şekilde sıkılmadan yerine getirmeye çalıştı.7/24 ciddi anlamda destek sağlıyor kendisi.Emin olun Aresko ile çalışmaktan pişmanlık duymazsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)