-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Metin2 Mobil Runner (Fearless Heroes) [ Android ]

Mekan35m

www.odstudio.org
TM Üye
Konular
58
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
357
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
183
MmoLira
757
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam beyler. :dance:

Burası genel olarak ilgi görülen bir kategori o yüzden konuyu buraya açma kararı aldım.
Birde sonuçta mobil bir uygulama paylaşım için kategori bulamadım gerekiyorsa taşırsınız. :rolleyes:

------

Uzun bir süredir Subway Surfers tarzı bir proje üzerinde duruyordum. Nihayetinde projeyi tamamladık çok şükür.
Google Play üzerinde yayında olan bir uygulama ki biliyorum GPlay üzerinden zamanı gelince yayından kaldırılacak oda telif haklarından dolayı.
Dolayısıyla alternatif yerlerde de yayına aldım.
Şuan için sadece uygulamaya Android kullanıcıları göz atabiliyor.
Yakında Hayırlısı ile IOS içinde bir paylaşımda bulunacağım.

------

-----------------------------------------------------------------------

Uygulamayı indirmek için Linkler

Telefondan Google Play açıp arama yerine
odstudio veya fearless heroes
yazarsanız uygulama karşınıza çıkacaktır.

veya

Direk google play linki

Google Play:

--------------------------------------------------------------------------

Alternatif Siteler

ApkPure:
--
ODStudio:

--
Amazon: Yakında...
--
Yandex: Yakında...

Video (Trailer)

Proje Özellikleri

• Karakterlere göre uygun random şekilde değişen ses efektleri ayarladık. (Her karakterin kendine özgü ses efektleri vardır.)
  • Facebook Apilerini projeye dahil ettik.
  • Exp ve Level sistem yaptık. Görev yaptıkca extradan exp kazanacaksınız aynı zamanda kendi skorunuzu geçtiğinizde de hediye olarak exp kazanacaksınız.
  • Can sistemi yaptık. Başlangıçta 10 canınız oluyor. Her oyuna başladığınızda 1 can eksiliyor can sıfırlandığında video izleyerek tekrardan yeniliyorsunuz.
  • Global Online Skor ve Level sıralaması yaptık. ( Facebook ile giriş yaptığınızda sıralama listesini görebilmektesiniz. )
  • Toplamda 8 Adet karakter ekledik. ( Savaşcı, Ninja, Sura, Şaman kız ve erkek karakterleri )
  • Her karakterin 1 Level zırhından 105 level zırhına kadar projeye dahil ettik.
  • Her karakterin kendisine ait tüm saç stillerini projeye dahil ettik.
  • Oyun içerisinde gelişmiş bir market sistemi mevcut. Oyun oynadıkca kazandığınız paraları elmasları bu markette zırh saç stili extra güçler alarak harcayacaksınız.
  • Gelişmiş görev sistemi ile oyun oynadıkca görevleri de yapacaksınız. Görev sistemi kolaydan zora doğru sınırsız döngü içerisinde devam etmekte yani sonsuz görevlere sahipsiniz yapın yapabildiğiniz kadar.
  • Ödüllü çark sistemi ekledik. Çarkı çevir ödülleri kazan. Mobil oyunlarda yer alan çevir kazan mantığı.
  • Detaylı ayarlar sayfası ile bir çok işlemi oradan rahatlıkla yapabilirsiniz. Örnek; Düşük model bir telefona sahipseniz şayet grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.
  • Sade bir karakter seçme menüsü hazırladık. Marketten satın aldığınız zırhlar saç stilleri karakterler hepsi bu menüde yer alıyor. ( Marketten satın alıyorsunuz satın aldığınız eşya sizin karakter menünüze geliyor oradan kullanıyorsunuz. )
  • Harita olarak 2 harita mevcut ( tek bir harita içerisinde ) öncelik 1.köyden başlıyor karakter koşmaya sonra buz zindanına giriş yapıyor. 1.Köyde 1.köy slotları karşınızdan koşarak size geliyor buz zindanında buz zindanı slotları yani her harita için farklı moblar düzenli bir şekilde yerini alıyor.
  • Karakteriniz ile engele çarptığınızda kaldığınız yerden devam etmek istiyor musunuz? penceresi açılıyor sizden 5 elmas alıyor ve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Elmas vermem reklam izleyip devam ederim derseniz reklam izliyorsunuz izledikten sonra free şekilde kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Hayırlı Olsun Başarılarının Devamını Dilerim.

uygun alana taşıdım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri