Build PythonApplication.obj Hatası Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cccbbs

Level 1
Konular
4
Online süresi
23s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
69
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 13 Gün
MmoLira
37
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize günlerdir bu build ederkenki iğrenç hatanın çözümünü arıyorum ama ulaşamadım bir türlü lütfen bilen varsa cevaplasın mecalim kalmadı artık. Konuları tek tek araştırdım bulamadım çözümü varsa lütfen paylaşın

16>PythonApplication.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall CPythonSkillPet::CPythonSkillPet(void)" (??0CPythonSkillPet@@QAE@XZ)
16>PythonApplication.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual __thiscall CPythonSkillPet::~CPythonSkillPet(void)" (??1CPythonSkillPet@@UAE@XZ)
16>PythonApplication.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: void __thiscall CPythonSkillPet:estroy(void)" (?Destroy@CPythonSkillPet@@QAEXXZ)
16>PythonApplication.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: bool __thiscall CPythonSkillPet::RegisterSkillPet(char const *)" (?RegisterSkillPet@CPythonSkillPet@@QAE_NPBD@Z)
16>UserInterface.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl initskillpet(void)" (?initskillpet@@YAXXZ)

Sistemi Eklerken Yeni Dosya Attınmı Client İçine ?

Official pet sistemi ekliyorsun sanırım. skillpet.cpp ve .h'Yi import etmemişsin client buildine..

Official pet sistemi ekliyorsun sanırım. skillpet.cpp ve .h'Yi import etmemişsin client buildine..

Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler sizin yazdığınız gibi detaylıca açıklamam gerekirse çözümüm
Vs_files içindeki userintarface dosyasında userinterface.vcproj dosyasında include komutları var include skillpet.cpp ve include sckillpet.h yi include ettim sorun düzeldi çözüldü olarak işaretlenebilir

Güzel yardımlarınız için tekrar teşekkürler

@atakanbakir @Darklovers61

Sorun çözüldüğü için kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)