Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize günlerdir bu build ederkenki iğrenç hatanın çözümünü arıyorum ama ulaşamadım bir türlü lütfen bilen varsa cevaplasın mecalim kalmadı artık. Konuları tek tek araştırdım bulamadım çözümü varsa lütfen paylaşın
Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler sizin yazdığınız gibi detaylıca açıklamam gerekirse çözümüm
Vs_files içindeki userintarface dosyasında userinterface.vcproj dosyasında include komutları var include skillpet.cpp ve include sckillpet.h yi include ettim sorun düzeldi çözüldü olarak işaretlenebilir
Arkadaşlar sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler sizin yazdığınız gibi detaylıca açıklamam gerekirse çözümüm
Vs_files içindeki userintarface dosyasında userinterface.vcproj dosyasında include komutları var include skillpet.cpp ve include sckillpet.h yi include ettim sorun düzeldi çözüldü olarak işaretlenebilir