- Konular
- 40
- Online süresi
- 2h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
buyukhosting firmasından sunucu almayı düşünüyorum daha önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? şikayetleriniz varmıydı hangi konuda vs.?
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Uygun alana taşındı.
- Konular
- 108
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 143
- MmoLira
- 413
- DevLira
- 9
Merhabalar firma oldukca kalitelidir ve uygun fiyat sunucu satisi sahlamaktadir. Bende sunucu alicam parayi yatirdim hesapta ole duruor. Guncellemeleri bekle geldiginde satin alirsin. Daha oncede calistim firmayla gayet memnun kaldim. Oneriyorum dostum. Iyi formlarbuyukhosting firmasından sunucu almayı düşünüyorum daha önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? şikayetleriniz varmıydı hangi konuda vs.?
- Konular
- 40
- Online süresi
- 2h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Teşekkürler iyi forumlar
- Konular
- 142
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 78
- DevLira
- 0
buyukhosting firmasından sunucu almayı düşünüyorum daha önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? şikayetleriniz varmıydı hangi konuda vs.?
Merhaba,bahsi geçen firmadan sunucu kiralamıştım 3 hafta kadar önceydi sanırım.Satın aldıktan sonra 3 gün oyuna giriş yapamadık çünkü yanlış pack vermişler. Israrla 3 gün boyunca söylememe rağmen bizde sorun yok oyuna giriyor diyordu skypedeki arkadaş.Ekran paylaştıktan sonra görmüştü bana gelen hatayı ve 3.günün sonunda oto pack e yanlış pack yönlendirdiklerini fark etti ve düzeltti.Oyun içerisinde çok eksiklikler vardı bize göre fakat bu kişiye göre değişecektir.Biz teknik destek için günlerce bekledik gerçekten arkadaşlarımla.Kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum.Kendi sunucum var başka bir firmada ve gerçekten çok memnunum istiyorsan dm yoluyla ulaşabilirsin dostum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)