Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gece gece map eklemeler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Cevap vermiyim diyorum ama Metin2Mester'de az kastığı için 4 mapı + köyleri tek mapta toplamıştı. Yani kardeşim boş yapma git bir büyük serverlerin fileslerine veya haritalarına bak. Yani Metin2Mester afedersin ama safmıydı 4 harita + köyleri biryerde topladı yok adamlar bir yenilik getirdi. Bir taraf sohan bir taraf doyum. Herşeye kaldıramaz gözüyle bakarsan ilerleyemeyiz olduğumuz yerde sayarız...
Mapta kullanilan obje ve terrain fps dusuruyor ama resimdekilerin birisi plechito birisi official serverin 2 sininde kullandigi objelerin vertexleri gayet dusuk ve terrainleri 512x512 den fazla degil sorun yasamazsin sabitledigin slotlarada dikkat et cok fazla loop(sürekli) efekt olmasin kasmanin önemli sebeplerinden biriside onlar

Mapta kullanilan obje ve terrain fps dusuruyor ama resimdekilerin birisi plechito birisi official serverin 2 sininde kullandigi objelerin vertexleri gayet dusuk ve terrainleri 512x512 den fazla degil sorun yasamazsin sabitledigin slotlarada dikkat et cok fazla loop(sürekli) efekt olmasin kasmanin önemli sebeplerinden biriside onlar
Dikkate alıcağım teşekkür ederim.

@xBURHANBEYx Başarıların devamını dilerim :)

ben sunucu taraflı bişeyden kastedmiyorum server açıcaksan ztn 10gb en az. ancak. oyuncunun bilgisayarı kötü olursa ki gereksiz nesneleri kaldırıyorum diyorsun np

Çok biliyosan Kastamonulu sen yap görelim:D

kimsin ne b*ksun bilmiyorum, merak etme şurda sana yapacaklarım ağzın açık kalır. adam daha oyuncuların kitlesini bilmiyorlar map eklmeye çalışıyor çok erkeksen beklerim skypeye. yaptıklarımı gösteriyim ağzın açık kalır. sonra kuyruk acın geçer hallederiz yani.

Adamın konusunu kirletme hayırdır Saltanat mı kuracan :D beni onlardan mı sandın :D ziyaaa yaa her konuya yazıyom snın konuna bile tebrikler yazdım ezik bi bak konuş yaşın kac anlamadım :D

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri