- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 387
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 132
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 430
- DevLira
- -21
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
O konuda haklısın ama şöyle birşey daha var oyunumuz için kiralayacağımız sunucu için oyun içi lag olucağını sanmıyorum lakin kişi o mapta kasmaması için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz mesela mapları düzeltmemizin sebebi aşırı gereksiz nesneler onun için bütün maplardaki ağaçlar kaldırılmıştır. Bu yeni eklediğimiz maplar içinde geçerlidir gereksiz herşeyi kaldırıyoruz.mapları ekliyorsunuz güzel eyw iyide duruyor. ama düşünün bu oyunu sistemi çok oyun kaldırmayanlarda oynuyor. yani şunu düşünmeniz gerek, oyun bu mapte xx bilgisayarda kasabilir?. örnek verirsek saltanatın mapini çizdiğimde oyuna ekledim, sistem gereksinimleri düşük olan kişiler oyunda kasma yaşadı atmalar vs. o yüzden map eklerken dikkatli olunması gerekiyor.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 21
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
en iyi sunuculardan biri olcak özellikleri 128 gb cift islemcili 2 tb harddisklk olcagi icin sıkıntı cıkacagını zannetmiyorum gerisi oyuncunun pc sine ve internetine kalmis bence
- Konular
- 61
- Online süresi
- 9g 14245s
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 164
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 4,141
- DevLira
- 9
O konuda haklısın ama şöyle birşey daha var oyunumuz için kiralayacağımız sunucu için oyun içi lag olucağını sanmıyorum lakin kişi o mapta kasmaması için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz mesela mapları düzeltmemizin sebebi aşırı gereksiz nesneler onun için bütün maplardaki ağaçlar kaldırılmıştır. Bu yeni eklediğimiz maplar içinde geçerlidir gereksiz herşeyi kaldırıyoruz.
ben sunucu taraflı bişeyden kastedmiyorum server açıcaksan ztn 10gb en az. ancak. oyuncunun bilgisayarı kötü olursa ki gereksiz nesneleri kaldırıyorum diyorsun npen iyi sunuculardan biri olcak özellikleri 128 gb cift islemcili 2 tb harddisklk olcagi icin sıkıntı cıkacagını zannetmiyorum gerisi oyuncunun pc sine ve internetine kalmis bence
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 387
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 132
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 430
- DevLira
- -21
Öncelikle cok garip birisin bunu söyliyim + olarak oyunda bir yenilik getirmek istiyoruz engel olmayın yardımcı olun bilgisayarı kötü olan insan için ne yapabilirim? Oyunu geliştirmeyelimmi insanlara ejder ve cata'dan başka birşey yaptıkları yok. Bu dünyada iyi birşey yapanı hep taşlarlar daha beni tanımadan np yazarsın sadece işte o kadardır senin yerin sadece yazarsın.ben sunucu taraflı bişeyden kastedmiyorum server açıcaksan ztn 10gb en az. ancak. oyuncunun bilgisayarı kötü olursa ki gereksiz nesneleri kaldırıyorum diyorsun np
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 387
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 132
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 430
- DevLira
- -21
Cevap vermiyim diyorum ama Metin2Mester'de az kastığı için 4 mapı + köyleri tek mapta toplamıştı. Yani kardeşim boş yapma git bir büyük serverlerin fileslerine veya haritalarına bak. Yani Metin2Mester afedersin ama safmıydı 4 harita + köyleri biryerde topladı yok adamlar bir yenilik getirdi. Bir taraf sohan bir taraf doyum. Herşeye kaldıramaz gözüyle bakarsan ilerleyemeyiz olduğumuz yerde sayarız...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)