- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Summerset'in piyasaya sürülmesi ve herkesin yeni içeriğin keyfini çıkarmasıyla birlikte, duyurdukları en yeni DLC'ler ile yola daha fazla içerik geldiğini söyleyebilirim. Wolfhunter ve Murkmire. Wolfhunter'ın tasarımını beğendiğim kadarıyla, hikaye içeriği nedeniyle Murkmire için daha heyecanlıyım. Bu iki paket için resmi bir tarih belirlenmemişti, ancak zaman geçtikçe onları daha fazla duyacağımızdan emin olalım, o zaman şimdi sahip olduğumuz şeye odaklanalım: Summerset Isles.
Bir süredir yayınlanmış olmasına rağmen kapalı beta da içerik üzerinden Summerset dünyasını keşfetmek ve açmak için zaman ayırmadı. Bir çok insanın beceri çizgisini tamamlamak ve seviyelemek için ne kadar sürdüğü ile ilgili bazı sorunları olduğunu biliyorum. Bununla farklı bir rota çizebileceklerini ve daha basit bir hale getirebileceklerine katılıyorum.
Genel olarak, herkes Summerset'ten memnun gibi hissediyorum. Şu anda meydana gelen Steam sorunlarına rağmen, Elder Scrolls Online alanında her şey çok güzel gidiyor.