Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Elder Scrolls IV: Oblivion Bruma İçin Müttefikler Görevi Çözüm Yolu

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

The Elder Scrolls IV: Oblivion Bruma İçin Müttefikler Görevi Çözüm Yolu

"Bruma İçin Müttefikler", The Elder Scrolls IV: Oblivion'da yer alan, ana görev senaryosunun bir parçası olmasına rağmen isteğe bağlı olan bir görevdir. Bu görevde, Bruma şehrinde gerçekleşecek büyük savaşa hazırlık için müttefikler toplamanız gerekir. Bu rehber, "Bruma Savunması" görevini çok daha kolay hale getirmek amacıyla en fazla sayıda müttefiki nasıl toplayacağınızı size gösterecektir. Bu kılavuz, Oblivion'ın güncel versiyonları için kontrol edilmiş ve doğrulanmıştır.

"Bruma İçin Müttefikler" görevindeki amacınız, Cyrodiil'in büyük şehirlerinin her birine seyahat ederek Bruma'daki yaklaşan savaş için yardım istemektir. Bu, uzun ve tekrar gerektiren bir görev olabilir, ancak karşılığında alacağınız yardım, Bruma savaşındaki başarınız için hayati önem taşır. Neyse ki, bu görevde daha önceden yaptıklarınız da sayılır, bu sayede bazı şehirlerin yardımını çoktan kazanmış olabilirsiniz.

turkmmoruling.jpg

Yaşlılar Konseyi

İmparatorluk Şehri'nden doğrudan bir askeri yardım alamayacaksınız. Şehre gidip Yaşlılar Konseyi Lideri Yüksek Şansölye Ocato ile konuştuğunuzda, İmparatorluk Lejyonları'nın zaten Daedra istilasıyla savaşırken ne kadar zor durumda olduğunu ve bu yüzden Bruma'ya asker gönderemeyeceğini söyleyecektir. Yine de endişelenmeyin, Cyrodiil'de yardım etmeye istekli başka şehirler var.

Chorrol, Skingrad, Anvil, Bravil ve Leyawiin şehirlerinden yardım alabilmek için, o şehrin kalesindeki Kont veya Kontes ile konuşmanız gerekecektir. En fazla askeri desteği Chorrol, Anvil ve Skingrad gönderecektir, bu yüzden bu üç şehre öncelik vermeniz akıllıca olur.

Kontları ve Kontesleri İkna Etmek

Yardım alabilmek için bir şehirden sorumlu olan Kont veya Kontes ile konuşmalısınız. Her büyük şehrin bir kalesi bulunur ve liderleri de genellikle orada bulabilirsiniz. Kalelerin hızlı seyahat noktaları olduğu için onlara ulaşmak hiç de zor değildir.

Her lider, yardımlarını göndermeden önce sizden şehirlerini tehdit eden bir Oblivion Kapısı'nı kapatmanızı isteyecektir. Şehrin dışına çıkın, Oblivion Kapısı'na girin, ana kuleye tırmanın ve Mühür Taşı'nı (Sigil Stone) yerinden sökün. Artık kapıları kapatma konusunda oldukça tecrübeli olmalısınız. Bu durum da geriye dönük olarak işler; yani bir şehri tehdit eden Oblivion Kapısı'nı daha önce kapattıysanız, bunu Kont'a veya Kontes'e söylediğinizde desteklerini hemen alırsınız.

turkmmoruling2.jpg

İçerideki düşmanlar zorlayıcı olsa da, bu Oblivion kapılarının hepsi birbirine oldukça benzer bir yapıya sahiptir ve sadece küçük farklılıklar gösterir. Görevle ilişkili olmalarına rağmen bu kapıların özel bir yanları yoktur; her biri sizi rastgele bir Oblivion dünyasına ışınlayacaktır.

Bu görev, kaç şehre yardım etmeniz gerektiğini fark ettiğinizde biraz uzun sürebilir. Bir kapıyı kapatarak bir lideri ikna ettiğinizde, o şehir Bruma'ya yaklaşan savaş için birkaç asker gönderir. Sıradaki savaş zorlu ve bunaltıcı olabilir, bu yüzden şimdi alacağınız her türlü ek yardım, işleri oldukça kolaylaştıracaktır. Ayrıca, topladığınız Mühür Taşları, oyunun ilerleyen aşamalarındaki savaşlar için karakterinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır.

Bütün Müttefikleri Toplamak Zorunda Mısınız?

Hayır, Cyrodiil'deki her şehri tarafınıza çekmek zorunda değilsiniz, ancak yanınızda savaşacak birkaç müttefikinizin olması işinize çok yarar. Bir sonraki görev olan "Büyük Kapı"da, ana kapıya girmeden önce birkaç Daedra dalgasını atlatmanız gerekecek. Daedra ile tek başınıza savaşabilseniz bile, eğer Martin bu savaş sırasında ölürse oyun biter. Topladığınız müttefikler, temelde Daedra'yı Martin'den uzak tutan birer canlı kalkan görevi görürler.

Neyse ki, oyunun güncel versiyonlarındaki seviye ölçeklendirme değişiklikleri, arkanızda koca bir ordu olmasa bile Martin'i hayatta tutmayı eskisinden daha kolay hale getiriyor. Yine de en azından birkaç şehri yanınıza almalısınız, ancak "Bruma Savunması" görevine geçmeden önce herkesi müttefikiniz yapamazsanız da fazla endişelenmeyin.

Son düzenleme:
"Görevdeki amacınız..." yapısı İngilizce

"Bu görevde yapmanız gereken şey..." veya "Görev boyunca yapmanız gereken..." gibi olmalı çeviri düz olduğu için yanlış anlam.

Yine de en azından birkaç şehri yanınıza almalısınız

bir kaç "şehri" ?

..birkaç şehri müttefikiniz yapmalısınız. olmalı

Düz çeviri

-RED-

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri