ilk olarak konuya gelip çok saçma vs yazıp terbiyesizlik yapan sensin. 2. Olarak sen herşeyi metin2 den ibaretmi sanıyorsun ben 7 yılımı metin2 de harcamak için vermedim. Boş kalan 1-2 saatimle düzenlemeler yapıyorum. Ondada sistem yazmakla değilde fixle uğraşıyorum kaynak dosyalarımı görseydin anlardın. oyunu orjinalliğinden uzaklaştıran yeterince saçma sistemler var zaten. Ayrıca postlarımı incelersen geneli yardım üzerinedir. 10 saatini oyun yerine yazılım diline verirsen çok daha iyi yerlere gelirsin. senin gibiler olduğu sürece insanda paylaşım iştahıda bırakmıyorsunuz. Birçok iyi yazılımcının türk forumlardan uzaklaşmasına şaşmamalı diyorum ve konuyu kapatıyorum.
Bilmeden konuşuyorsunuz işte. kaç farklı şeyle uğraştığımı bilmiyorsunuz ki. Ben gereksiz bir paylaşım olduğu için yaptım o yorumu alt tarafı bir kodu kaldırarak çözüm sunan siz benim onca emeğime alıntı dediniz. ben mi acaba terbiyesizlik yapmışım ben doğruyu dedim. Ayrıca sadece metin2 ile uğraştığımı düşünen biri olmanız beni epey güldürdü.
Neyse konunuzu daha fazla baltalamak istemiyorum.
Hatayı yaşarsam eğer gerçek bir fix paylaşırım buraya.
Bilmeden konuşuyorsunuz işte. kaç farklı şeyle uğraştığımı bilmiyorsunuz ki. Ben gereksiz bir paylaşım olduğu için yaptım o yorumu alt tarafı bir kodu kaldırarak çözüm sunan siz benim onca emeğime alıntı dediniz. ben mi acaba terbiyesizlik yapmışım ben doğruyu dedim. Ayrıca sadece metin2 ile uğraştığımı düşünen biri olmanız beni epey güldürdü.
Neyse konunuzu daha fazla baltalamak istemiyorum.
Hatayı yaşarsam eğer gerçek bir fix paylaşırım buraya.
gerçek bir fix diye birşey yok. Item_porotodaki subtypeler falan protoreaderde yoksa veriyor
Şimdi bu bir fix değil.
Arkadaş item protoyu düzenledikten sonra hata aldığını söylemiş. Kodun detaylarını bilmiyorum ama düz mantıktan gidersek konu sahibinin düzenlemeden önce yaptığında kod işlev görüyormuş.
Kısacası kodda sorun yok konu sahibinin düzenlediği protoda sorun var.
Arkadaş item protoyu düzenledikten sonra hata aldığını söylemiş. Kodun detaylarını bilmiyorum ama düz mantıktan gidersek konu sahibinin düzenlemeden önce yaptığında kod işlev görüyormuş.
gerçek bir fix diye birşey yok. Item_porotodaki subtypeler falan protoreaderde yoksa veriyor
Şimdi bu bir fix değil.
Ben item_proto ya yeni bir özellik eklediğinden değilde türkçe karakterle yaptığı için o hatayı alabileceğini düşündüm. Gerçek fix derken de kodları biraz değiştirerek Türkçe karakter çalışır hale getirmeyi paylaşabilirim.
Hatanın sebebini alfabeden kaynaklı olduğunu düşündüğümden yazdım.
Evet haklısınız ortada gerçek bir sorun yok zaten öncesinde bu bir fix değildir. diye belirtmiştim.
Sonrasında ise paylaşa bileceğim gerçek fix demek istediğim = aslında Türkçe karakterin item_proto ya atıldığında bozulmaması için bir çözüm yazabilirim demek istiyordum. detaya girmeden yazdım o yüzden arkadaşın fix konusuna benzetilmiş olabilir. ben bu konu için belirtmedim. Yanlış anlaşılma benden kaynaklı kusura bakmayın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)