Metin2 Üst Bar Reklam
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete

setlocale start db.core fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan idyok44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Vay bana laf edecek kadar cesaretlisin yani ayrıca fix: düzeltme manasına gelir.
warning fix demek gayet doğru bir şey sonuçta ben warningleri gizlemiyorum :D
çok yanlış yerden saldırdın.
Sen önce sorunları kendin çözebilecek potansiyele gel sonra laf yarışına gir. Senin kendi bilginle yapabildiğin birşey varmı onu söyle bi. istersen sistem kodlamasına yarışa girebiliriz :D

Sen önce sorunları kendin çözebilecek potansiyele gel sonra laf yarışına gir. Senin kendi bilginle yapabildiğin birşey varmı onu söyle bi. istersen sistem kodlamasına yarışa girebiliriz :D

Farkındaysan ben yazılım mühendisi falan değilim hobi olarak bu işlerle uğraşıyorum.
Ayrıca C++ bölümünde açtığım 2 konu var ve bu konuların %80 kod ile içerikleri bana aittir.
Çok azını başka konulardan aldım.

Bence terbiyesizliğinin lüzumu yok!

Client yükseltme konumda sadece granny yükseltme dosyalarını başka konudan aldım.
Phyton vs kodlarını elbet başkalarından bakmışımdır biraz.
Ama o konu içeriğinde kileri başka yapan var mıydı Yabancı forumlarda.
Ayrıca o lib dosyalarını oluşturmam kaç saatimi aldı haberin var mı?
Bilmeden konuşuyorsunuz sadece.

O warning konusunda ilk 3-4 basit konu dışında devamında ki 7 uzun warning uyarılarının hepsini düzelten kişi benim hiç kimsenin src'sine bakmadan kendi elim ile düzelttim. O warningleri anlamak çözüm yolu bulmak ne kadar zordu sen bilmezsin tabi ben hiç bir bilgisayar dili bilmeden yaptım o konuları

O kadar Yazılım mühendisiyim diyorsun ne yaptın sen şimdiye kadar ben senin bir işe yarar paylaşımını görmedim.

Farkındaysan ben yazılım mühendisi falan değilim hobi olarak bu işlerle uğraşıyorum.
Ayrıca C++ bölümünde açtığım 2 konu var ve bu konuların %80 kod ile içerikleri bana aittir.
Çok azını başka konulardan aldım.

Bence terbiyesizliğinin lüzumu yok!

Client yükseltme konumda sadece granny yükseltme dosyalarını başka konudan aldım.
Phyton vs kodlarını elbet başkalarından bakmışımdır biraz.
Ama o konu içeriğinde kileri başka yapan var mıydı Yabancı forumlarda.
Ayrıca o lib dosyalarını oluşturmam kaç saatimi aldı haberin var mı?
Bilmeden konuşuyorsunuz sadece.

O warning konusunda ilk 3-4 basit konu dışında devamında ki 7 uzun warning uyarılarının hepsini düzelten kişi benim hiç kimsenin src'sine bakmadan kendi elim ile düzelttim. O warningleri anlamak çözüm yolu bulmak ne kadar zordu sen bilmezsin tabi ben hiç bir bilgisayar dili bilmeden yaptım o konuları

O kadar Yazılım mühendisiyim diyorsun ne yaptın sen şimdiye kadar ben senin bir işe yarar paylaşımını görmedim.
ilk olarak konuya gelip çok saçma vs yazıp terbiyesizlik yapan sensin. 2. Olarak sen herşeyi metin2 den ibaretmi sanıyorsun ben 7 yılımı metin2 de harcamak için vermedim. Boş kalan 1-2 saatimle düzenlemeler yapıyorum. Ondada sistem yazmakla değilde fixle uğraşıyorum kaynak dosyalarımı görseydin anlardın. oyunu orjinalliğinden uzaklaştıran yeterince saçma sistemler var zaten. Ayrıca postlarımı incelersen geneli yardım üzerinedir. 10 saatini oyun yerine yazılım diline verirsen çok daha iyi yerlere gelirsin. senin gibiler olduğu sürece insanda paylaşım iştahıda bırakmıyorsunuz. Birçok iyi yazılımcının türk forumlardan uzaklaşmasına şaşmamalı diyorum ve konuyu kapatıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri