Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sürgüne gidince Pc resetleniyor yardım !!!

touchtn

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
7 Yıl 10 Ay 8 Gün
MmoLira
15
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben saltanatmt2 oynuyorum. Tum chlerde tüm köyler olsun her yere gidebiliyorum. Lakin bir tek sürgün mağarasına gittiğimde 3 saniye içerisinde pc resetleniyor. Hani gta v olsun bissuru oyun oynarkende böyle birşey olmuyor yardım edin lütfen.

Kardeşim ekran kartı yazılımını güncelle ya da ekran kartını çıkartıp "Onboard" olarak dene.
Ram slotlarında kaç tane var ise birini çıkart dene olmazsa çıkarttığını tak dene.

Kardeşim ekran kartı yazılımını güncelle ya da ekran kartını çıkartıp "Onboard" olarak dene.
Ram slotlarında kaç tane var ise birini çıkart dene olmazsa çıkarttığını tak dene.
Aga ekran kartı yazılımım güncel ramleri çıkarıp silgiyle silip bile yeniden denedim ama bu sorun 3-4 gun once yoktu nedendir

Aga ekran kartı yazılımım güncel ramleri çıkarıp silgiyle silip bile yeniden denedim ama bu sorun 3-4 gun once yoktu nedendir

Facebook Vs Skypedan Saltanat Mt2 Ticket Attınızmı ? Teamwiwerle Vs Baglanıp Çözmeye Çalısıyorlar .

Saltanat2 in skype adresi üzerinden iletişim kurarsanız sorununuzu çözeceklerdir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri