shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Merhabalar Lütfen Yardım Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrecan536
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 338

emrecan536

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
1d 8h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
479
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Para Aldım Ve Kontür Yüklettim Metin2 Pvp Sunucuları Gördüm 25TL ye 25TL kontür yüklettim bi baktım operotor parası olarak para alıyor ve 25tlnin üstüne katlanıyo ve param yetmedi haliyle. 20Tlye kuran siteler aradım bulamadım bildiğiniz varmı cok lazım eğlenmelik 20tl az tabiki kusura bakmayın. Lütfen Biri Yardım Etsin Kurayım

Merhaba Arkadaşlar Bugün Para Aldım Ve Kontür Yüklettim Metin2 Pvp Sunucuları Gördüm 25TL ye 25TL kontür yüklettim bi baktım operotor parası olarak para alıyor ve 25tlnin üstüne katlanıyo ve param yetmedi haliyle. 20Tlye kuran siteler aradım bulamadım bildiğiniz varmı cok lazım eğlenmelik 20tl az tabiki kusura bakmayın. Lütfen Biri Yardım Etsin Kurayım
Merhabalar,

Genelleme Olarak Konuşmak Gerekirse Mobil Ödemelerde Operatörler %20 %45 Komisyon Kesmektedir Kendisine Ondan Dolayı 25 Liralık Olan Paket 31,25 Lira Veya Daha Yüksek Bir Mevlaya Gelmektedir Zaten Piyasada 25 Liradan Az Bir Paket Bulamazsınız. Aynı Zamanda Hiçbir Bilişiminde Komisyonu Cebinden Ödeyeceğini Sanmam Bu Bilgileri Gözden Geçirirseniz Sevinirim.

evet baktım bende 25tl yükleyince belli bir komisyon kesiyorlar bilgim yoktu ilk başta yüklerken. bide şey vardı 20 Tllik buldum coğu çevrim dışıydı veya ilgilenende pek olmadı.Büyük ihtimal kontür elimde patlicak ama 20tlye kuran varsa direk alacağım

evet baktım bende 25tl yükleyince belli bir komisyon kesiyorlar bilgim yoktu ilk başta yüklerken. bide şey vardı 20 Tllik buldum coğu çevrim dışıydı veya ilgilenende pek olmadı.Büyük ihtimal kontür elimde patlicak ama 20tlye kuran varsa direk alacağım
Turkmmo'dan Game Hosting Bölümünden Bütçenize Uygun Bilişimlere Bakabilirsiniz Turkmmo Dışında Satış Yapan Firmalara Pek Güvenmemenizi Öneririm

evet burdan bakıyorum bir firma buldum pvpbiz adlı bayadır bekliyorum online olmuyor chati başkada pek bulamadım ama çok lazım bildiğiniz varsa lütfen yazın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri