Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

HONDA CBR 500R İNCELEMESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArchitectMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

indir.png

Öncelikle bi alttaki fotoğraf okuduğum şehir olan Amasyada tanıştığım Celalettin Gümüş abimin motoru olan Honda Cbr 500R ı koymak istedim. Motorun üstündeki kaska dikkat çekerim. Daha önceki konularımdada bahsettiğim gibi rahmetli barkın abininde söylediği gibi patetes olursunuz maazallah.

honda0d89b8b640838fda.md.png

Untitled-1927754300744c344.png

GenelCBR500R
MotorSıvı soğutmalı 4 zamanlı, DOHC, paralel çift silindirli
Motor hacmi (cc)471
Maks. Güç (kW@dev/dak)35 kW @ 8500 devir/dakika (47.6 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak)43 Nm @ 7.000 devir/dakika
Şanzıman6 ileri manuel şanzıman
Boyutlar (UxGxY) (mm)2080 x 750 x 1145
Dingil mesafesi (mm)1410 mm
Sele yüksekliği (mm)785
Yerden yükseklik (mm)140
Yakıt kapasitesi16,7 lt.
Boş Ağırlık195 kg
[TBODY] [/TBODY]
LastiklerCBR500R
Lastik (Ön)120/70ZR17M/C (58W)
Lastik (Arka)160/60ZR17M/C (69W)
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
SüspansiyonCBR500R
Süspansiyon (Ön)41 mm çaplı ön yük ayarlı teleskopik çatal
Süspansiyon (Arka)9 aşamalı ön yük ayarlı Prolink salınım kolu
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
FrenlerCBR500R
Fren (Ön)320 mm dalgalı tek disk
Fren (Arka)240 mm dalgalı tek disk
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
AydınlatmaCBR500R
LED Ön FarVar
LED Stop LambasıVar
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
genelbakis.png
  • Hafif ve Hareketli bir yapıya sahip !​
  • Rahatlığına Laf Yok !​
  • Rahatlık sağlarken asla supersportluğundan ödün vermez ve ona göre davranmasını iyi bilir :)
  • Şehir trafiği için idealdir.​
  • Fakat tüm 500 cc motorsikletler gibi açık bir yolda içinden bir canavar çıkarcasına beni bırak gidicem der gibi beygirleri adeta saldırıya geçer.​
  • Ön yük ayarları tabikide var .​
  • Honda Pro-Link arka süspansiyonunun arka amortisöründe ön yükleme ayarı da vardır; bu özellik spor sürüşü, şehir içi kullanım veya yolcu taşımayı kolaylaştırmaktır.​
  • Grenajlar ise yep yeni fişek gibi maşşallah.​
  • Bu arada grenajlarımızdaki kesikler kafa diye tabir ettiğimiz ( gidonun olduğu bölüm yani farların olduğu bölüm gibi düşünebilirsiniz o parçaya kafa deriz biz motorcular :) ) yerdeki kesikler motoru ön plana çıkartmaktadır. Kim bilir belkide motor yürür vaziyetteyken gelen havayı motoru soğutmak için kullanıyorda olabilir :)
  • Bu arada " kim bilir " samimiyet babında söyledim motorsikletimiz o kesiklerden gelen havayı hava emme bölmesine aktararak motora ekstra fayda sağlamaktadır .​
  • Çift Led farlar ile adeta mahallenizi aydınlatırsınız görüşü mükemmel​
  • Bu arada arkçı alan arkadaşlar içinde tasarımda supersport görünümünü bozmamak adına tutunma yerleri gömme olarak tasarlanmış.​
  • Ve tabiki yasal şartlar dahilinde tatmin edici bir egzoz sesi ( beni tatmin etmiyor akropovic candır ama ceza yazıyorlar çatır çatır :D )​
  • Bu arada celalettin abinin motoruyla çektiği fotoğrafta oklar ile hava giriş kanallarını gösterdim.​
  • Ekstra ayrıntı -> Fotoğraf için bile olsa o korumalar giyilecek ! :D
celo642b9c035c3407c4.png

Ve geldik en merak edilen Konuya.
Untitled-4.png

2018 Hondanın resmi sitesindeki fiyatı tamı tamına 36.200 TL
SON BİR HATIRLATMA İLE KONUMU SONLANDIRMAK İSTİYORUM.
LÜTFEN KASKSIZ CEKETSİZ VB. KORUMALARINIZ EKİPMANLARINIZ OLMADAN KESİNLİKLE KULLANMAYIN. BEN MÜKEMMEL KULLANIYORUM DİYE DÜŞÜNÜYOR OLABİLİRSİNİZ. RAHMETLİ BARKIN BAYOĞLU FULL EKİPMANLI MOTORSİKLET KULLANMASINA VE ÇOK İYİ KULLANMASINA RAĞMEN KARŞI YOLDAN GELEN ARABANIN HATASI YÜZÜNDEN ARAMIZDAN AYRILDI. AŞŞAĞIYA SAYGIDEĞER CELALETTİN ATEŞ ABİMİN BENİM TABİRİMLE ARMOR CEKETİYLE OLAN FOTOĞRAFINI VE İNSTAGRAMINI BIRAKIYORUM. KALIN SAĞLICAKLA.
ASFD.png

instagram.png

VE SON OLARAK İZİN ALARAK FOTOĞRAFLARINI KULLANDIĞIMIN KANITI OLARAK WHATSAPP KONUŞMAMI EKLİYORUM.
izin.png

SON OLARAK İÇİNİZDEKİ MOTOR SEVGİSİNİ ÇIKARMAK İÇİN CELALETTİN ABİNİN GÖNDERDİĞİ FOTOĞRAFLARDAN PAYLAŞACAĞIM. BU ARADA MOTORSİKLET KLÜPLERİNİ GANSTER GİBİ GÖREN İNSANLAR VAR ONLAR İÇİN EKSTRA KONUM OLACAK TAKİPTE KALIN :)
37ade29e-bd1b-4c7d-a2df-e0621df2bd90.jpg
EKİPMANSIZ BİNMİYORUZ

973bd08c-2f60-4e3d-bdbb-092c5eb1c4e7.jpg

MOTORUMUZUN ARKA ÇAPRAZDAN GÖRÜNÜŞÜ
c6b48229-a415-4b3a-a699-a8fe7252035f.jpg

TASARIMSAL SERT SUPERSPORT GEÇİŞLERİ , ÖN SÜSPANSİYONLARI , HAVA EMME BÖLÜMÜNE GİDEN KESİKLİ TASARIM BÖLGESİNİ VS. GÖRMEKTESİNİZ.

ce1d813f-9aa8-4989-9de3-a5fb40c3f4d9.jpg

MOTORSİKLETİNİ YIKAMAYANLARA VİCDANİ AZAP ÇEKTİRMEK İÇİN KOYDUM BUNU :D
ebeeab3c-5805-467f-b905-73c4f56080ad.jpg

Yamaha ve hondalar :) ( Amasya nehir kenarı )
b6cd65c5-61a9-44cb-82c8-9b4a4698aa37.jpg

SATIN ALMAYA GİDİLDİĞİNDE ÇEKİLDİ . BU ARADA FİYATLAR ŞEHİRDEN ŞEHİRE BAYİLER ARASINDA DEĞİŞEBİLMEKTE . KONUDA BAHSETTİĞİM FİYAT HONDANIN RESMİ SİTESİNDEKİ FİYATTIR.
c384ce6c-841a-4ed8-b18a-9b80dda819db.jpg

GICIR GICIR MAŞŞALLAH.

Bu konumda bu kadardı. Bir sonraki konularım için beni takip etmeyi unutmayın. Esen kalın. Ha birde Celalettin abiyi takip ederseniz sevinirim çok yardımcı oldu fotoğrafları atarak .​

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri