mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Sabit Ip Pvpler Hakkında Sorum

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim merak ettiğim birşey var.Ben mesela turk telekomdan aylık olarak sabıt ıp satın aldım.Bu ıpyi frebsdye yazarsam eğer bilgisayarımın açık kalması gereklimi sonuçta server dedikleri şey genelde dosya barındırma.Yani bilgisayar kapalıyken o eklediğim sabit ıp sayesinde servere başka bir bilgisayardan girebilirmiyim,oyuna girebilirmiyim baska bilgisayardan? server dosyalarının oldugu bilgisayar acık olmasada? ve Sabit ıp satın aldım diyelim bu ıp modemdemi duruyor yoksa turktelekomun ayrı bir sunucusunda mı? Yani modem kapalı mı kalması gerek açıkmı kalması gerek sadece modem açık kalcak?
Lütfen Mantıklı Cevaplarınızı Bekliyorum Özellikle Konuda Uzman Olan Kişiler Yanıtlarsa Sevinirim Teşekkürler.

Hocam Bildiğim Kadarıyla Açık Kalması Gerekli.
Çünkü Şöyle Diyebilirim Sabit İP Den Dosya Aktarırken Modem Açık PC Açık Dorumuyum
+ Bi 1 Yıl Önce Filan SooN Adlı Kişi. Sabit İP Yi Normal Sunucu Gibi Yapmıştı Ve Bilgisiyar Açık Kaldığı Sürece
Sunucuda Açık Kalmıştı

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.​

Benim merak ettiğim birşey var.Ben mesela turk telekomdan aylık olarak sabıt ıp satın aldım.Bu ıpyi frebsdye yazarsam eğer bilgisayarımın açık kalması gereklimi sonuçta server dedikleri şey genelde dosya barındırma.Yani bilgisayar kapalıyken o eklediğim sabit ıp sayesinde servere başka bir bilgisayardan girebilirmiyim,oyuna girebilirmiyim baska bilgisayardan? server dosyalarının oldugu bilgisayar acık olmasada? ve Sabit ıp satın aldım diyelim bu ıp modemdemi duruyor yoksa turktelekomun ayrı bir sunucusunda mı? Yani modem kapalı mı kalması gerek açıkmı kalması gerek sadece modem açık kalcak?
Lütfen Mantıklı Cevaplarınızı Bekliyorum Özellikle Konuda Uzman Olan Kişiler Yanıtlarsa Sevinirim Teşekkürler.
sabit ip demek modemin kapanıp açıldı zaman gene aynı ip olması demek dir
sabit ip metin2 server kuruyorsan pc 7 24 aktif olması lazım oyunun 7 24 aktif olmasını isdiyorsan yok sadece takılmak için kuruyorsan isdedin zaman pc aktif et ve oyunu ac oyun açılsın isdedin zaman pc kapat oyun kapanır.

metin2 server kurmak için her ay 20 25 tl sabit ip ödeme yabmak zorunda deyilsin
bir tane site kur ücretsiz 12 aylık ve autopack ekle servere modem Kapanıp açıldı zaman root ları otopack la günceller sin sw aktif olur

sabit ip server kurmak isdiyorsan

bu vedyo üzerinden devam ede bilirsin
aklına takılan başka soru varsa söyle çevaplayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri