- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar bu gün sizlere en nefret ettiğim oyun olan wolfteam hilesini tanıtacağım. neden en nefret ettiğim oyun hakkında hile yaptığımı söyleyeyim çünkü wolfteam oynayanların hile kullanma oranı artarsa normal oyuncuların oyundan soğumasını ve oyunun düşüşe geçmesini sağlayacaktır. Bu yüzden hile yaptım.
KULLANIMI:
1- ..
bu URL'den hileyi indirin.
2- Winrar dosyasını Klasöre çıkartın.
3- klasöre çıkartırken sizden bir şifre isteyecek
şifre : wolfteam
4- uygulamayı çalıştırın ve oyuna girin
5- bir maça girin ve maça girince " Tab+ş " ye basın. herşey türkçe zaten burdan sonra orda ayarlar çıkıyo ordan istediğiniz silahı ve karakteri seçip ölün, yeniden doğunca seçtiklerinizi kullanabilirsiniz.
--------------------------------------------------iyi hileli oyunlar dilerim--------------------------------------------
NOT: BEYLER BU KADAR PROFESSİONAL OLMADIĞIM İÇİN VİRÜS KORUMA KOYAMADIM UYGULAMA DAHA YENİ VE ÇIPLAK OLDUĞU İÇİN VİRÜS VAR DİYO YOKSA BİŞEY YOK UYGULAMADA.EN KISA SÜREDE DOSYAYI GÜNCELLEYECEĞİM... ŞİFRE wolfteam
KULLANIMI:
1- ..
bu URL'den hileyi indirin.
2- Winrar dosyasını Klasöre çıkartın.
3- klasöre çıkartırken sizden bir şifre isteyecek
şifre : wolfteam
4- uygulamayı çalıştırın ve oyuna girin
5- bir maça girin ve maça girince " Tab+ş " ye basın. herşey türkçe zaten burdan sonra orda ayarlar çıkıyo ordan istediğiniz silahı ve karakteri seçip ölün, yeniden doğunca seçtiklerinizi kullanabilirsiniz.
--------------------------------------------------iyi hileli oyunlar dilerim--------------------------------------------
NOT: BEYLER BU KADAR PROFESSİONAL OLMADIĞIM İÇİN VİRÜS KORUMA KOYAMADIM UYGULAMA DAHA YENİ VE ÇIPLAK OLDUĞU İÇİN VİRÜS VAR DİYO YOKSA BİŞEY YOK UYGULAMADA.EN KISA SÜREDE DOSYAYI GÜNCELLEYECEĞİM... ŞİFRE wolfteam
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,386
- DevLira
- 44
1. şifreli rar.
2. virüs total yok ve virüs içeriyor.
2. virüs total yok ve virüs içeriyor.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
kardeşim uygulama çıplak ve yeni olduğu için virüs var diyo yoksa temiz uygulama beğenmezsen silersin zaten.
kb çok prof. değilim daha yeni başladım bu işlere şu virüs sorununu en kısa sürede düzeltmeye çalışacağım
kb çok prof. değilim daha yeni başladım bu işlere şu virüs sorununu en kısa sürede düzeltmeye çalışacağım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)