Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WOLFTEAM KARAKTER VE SİLAH HACK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Game Hacker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 509
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Game Hacker

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
11
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar arkadaşlar bu gün sizlere en nefret ettiğim oyun olan wolfteam hilesini tanıtacağım. neden en nefret ettiğim oyun hakkında hile yaptığımı söyleyeyim çünkü wolfteam oynayanların hile kullanma oranı artarsa normal oyuncuların oyundan soğumasını ve oyunun düşüşe geçmesini sağlayacaktır. Bu yüzden hile yaptım.
KULLANIMI:
1- ..
bu URL'den hileyi indirin.
2- Winrar dosyasını Klasöre çıkartın.
3- klasöre çıkartırken sizden bir şifre isteyecek
şifre : wolfteam
4- uygulamayı çalıştırın ve oyuna girin
5- bir maça girin ve maça girince " Tab+ş " ye basın. herşey türkçe zaten burdan sonra orda ayarlar çıkıyo ordan istediğiniz silahı ve karakteri seçip ölün, yeniden doğunca seçtiklerinizi kullanabilirsiniz.
--------------------------------------------------iyi hileli oyunlar dilerim--------------------------------------------

NOT: BEYLER BU KADAR PROFESSİONAL OLMADIĞIM İÇİN VİRÜS KORUMA KOYAMADIM UYGULAMA DAHA YENİ VE ÇIPLAK OLDUĞU İÇİN VİRÜS VAR DİYO YOKSA BİŞEY YOK UYGULAMADA.EN KISA SÜREDE DOSYAYI GÜNCELLEYECEĞİM... ŞİFRE wolfteam

Moderatör tarafında düzenlendi:
1. şifreli rar.
2. virüs total yok ve virüs içeriyor.
g6nE0O.png

kardeşim uygulama çıplak ve yeni olduğu için virüs var diyo yoksa temiz uygulama beğenmezsen silersin zaten.

kb çok prof. değilim daha yeni başladım bu işlere şu virüs sorununu en kısa sürede düzeltmeye çalışacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri