romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

DUYURU !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar;

Bildiğiniz Üzere 2 Yılı Aşkın Süredir Satış Yapmaktaydım.Ve Artık Satış Yapmayı Bırakmış Bulunmaktayım.Bu uzun süreçte beni tercih eden yanımda olan destek olan tüm dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim.Bugüne kadar kimseyi mahçup etmemeye çalıştım, aldığım paranın hakkını vermeye çalıştım.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Yeri geldi tartıştığım müşterilerimde oldu, yeri geldi sağlam arkadaşlık kurduğum müşterilerimde, artık satış yapmaya fırsat bulamıyorum kendi serverlerimin geliştirmesini yapıyorum kendi işime odaklanıyorum bu yüzden benden birşeyler almak isteyen alan kişilerin işini aksatmak istemediğim için onları zor durumda bırakmak istemediğimden artık satış yapamayacağım.Bu güne kadar gerçekten gösterdiğiniz büyük ilgiden ötürü teşekkür ederim, birşeyleri başarabildiysem beni tercih eden insanların sayesinde olmuştur.Bırakmamı fırsat bilen kişiler olacaktır, sistemlerimi satmaya çalışan forum müsade etmeyecektir fakat el altından satmaya çalışanlardan alışveriş yapmayın kendiniz için düşündüğünüz projeleriniz için uzak durun, bugün başkasının sistemini satmaya çalışan insan neler yapmaya çalışır siz düşünün.

Tekrardan beni tercih eden etmeyen herkese teşekkür ederim, kalplerini kırdıklarım olduysa hakkını helal etsin, benim varsa birilerinde hakkım helal olsun.

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...

Bedirhan Karaca - Karaca425
www.karaca425.com
Daha dün bir kisiye onermstm seni dostum buyuk proje icin files alcaklardi hayirlisi olsn senin kararin

başarıların devamını dilerim

başarılar hocam

Başarılar kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri