BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yönetimin Dikkatine !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramsay Bolton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 659
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşım insanlarda paylaşım heveside bırakmıyor moderatörleriniz geçen açtığım c++ bölümünde kapatandan tut resim eklemedim diye kapatana kadar her türlü moderatör var maşallah. Bir paylaşım yapalım diyoruz moderatörleriniz paylaşımdan soğutuyorlar. Ben neden resim eklemek zorundayım filese ? Adamlara sistem söksünler diye paylaşıyorum kullansınlar diye değil böyle çok konu var yani neden illa resim zorunlu ? ben direk arşivimdeki filesi buraya atamayacakmıyım kurmadan ?

Biri gider vegas sistemi içeriyor diye kapatır konuları. Yabancı forumlardaki ortamı getirin şurayada insan gibi paylaşım yapalım ? Satılan sistem filesde var ama files satılabilir ama paylaşılamaz ? Lütfen fikirlerimi dikkate alırsanız sevinirim paylaşım yapmaktan soğudum artık soğudum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Önüne geleni mod olarak alıyorsunuz ücretli files pack kurulumlarında adam varez filese 2-3 vegasın sistemi ekleyip satışa koyuyor o kapanmıyor adam burda files paylaşıyor kapanıyor nedeni ücretli sistem içeriyor :) komedi gibi
Kardeşim resim koymak çok mu zor ? Üstelik bu işlemi yaparken süre veriyoruz konunuzu çat diyede kapatmıyoruz. Konu kapanmıştır, bölüm kurallarına uymak zorundasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri