Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Yönetimin Dikkatine !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramsay Bolton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 659
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşım insanlarda paylaşım heveside bırakmıyor moderatörleriniz geçen açtığım c++ bölümünde kapatandan tut resim eklemedim diye kapatana kadar her türlü moderatör var maşallah. Bir paylaşım yapalım diyoruz moderatörleriniz paylaşımdan soğutuyorlar. Ben neden resim eklemek zorundayım filese ? Adamlara sistem söksünler diye paylaşıyorum kullansınlar diye değil böyle çok konu var yani neden illa resim zorunlu ? ben direk arşivimdeki filesi buraya atamayacakmıyım kurmadan ?

Biri gider vegas sistemi içeriyor diye kapatır konuları. Yabancı forumlardaki ortamı getirin şurayada insan gibi paylaşım yapalım ? Satılan sistem filesde var ama files satılabilir ama paylaşılamaz ? Lütfen fikirlerimi dikkate alırsanız sevinirim paylaşım yapmaktan soğudum artık soğudum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Önüne geleni mod olarak alıyorsunuz ücretli files pack kurulumlarında adam varez filese 2-3 vegasın sistemi ekleyip satışa koyuyor o kapanmıyor adam burda files paylaşıyor kapanıyor nedeni ücretli sistem içeriyor :) komedi gibi
Vegas sistemleri ücretli satılırken konu kapatılmıyor, orda haklısınız.

Ama sizin paylaştığınız fileslerde ne özellikler olduğunu, neye benzediğini göremeden inidirip daha sonra işimize yaramayacağını anlayabiliyoruz ve boşuna akk tüketiyoruz. (Fileslerinin hepsini indirmedim, bu bir örnektir) Yani paylaştığın konularda detay olmazsa içinden sistem sökmek için ne gibi sistemler olduğunu bilemeyeceğiz.

Bende yetkililere sesleniyorum: Ya ücretli fileslerde vegas sistemleri olmasını engelleyin. İçerisinde vegas sistemi var ise size vegastan izin aldığının kanıtını sunmasını isteyin. Aksi taktirde ücretsiz paylaşılan filesleri vegas sistemi içerdiği için silmenizi doğru bulmuyoru(z)m. Lütfen daha adaletli olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri