Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Büyük indirimmiş hocam hayırlı satışlarBu Güne Özel Srcli Hali 400 TL srcsiz Lisanslı Hali 250Tldir.
Referans var mı ? birde herhangi bir bugda ani müdahele ediyormusunuz destek ücretsizmi yani ? Lisanslı alsak mesela ?Bugun Derecesine Göre Müdahele Mevcuttur. Destek 1 hafta verilmektedir. Referans Kordon2 Lisanslı Alırsanız Srcsel Sıkıntılarla İlgilenmekteyiz Srcli Alırsanız Src Felan Komple Size Ait Olmaktadır.
Büyük indirimmiş hocam hayırlı satışlarReferans var mı ? birde herhangi bir bugda ani müdahele ediyormusunuz destek ücretsizmi yani ? Lisanslı alsak mesela ?
1 hafta kısa bir süre değilmi hocam bende az çünkü o aldığı gibi açmayacak filesiBugun Derecesine Göre Müdahele Mevcuttur. Destek 1 hafta verilmektedir. Referans Kordon2 Lisanslı Alırsanız Srcsel Sıkıntılarla İlgilenmekteyiz Srcli Alırsanız Src Felan Komple Size Ait Olmaktadır.
düzenleme yapacak istediği tipe göre reklamı yapması falan var bence serverini açtıktan sonra 2 hafta destek verseniz yeter düşünyorum da almayı tam kesinleştiremedim kafamdaZaten Aldıkdan Sonra Hemen başlatmıyoruz aktif oyununu açmasını bekliyoruz açtıkdan sonra gereken süre zarfı başlamaktadır.
1 hafta kısa bir süre değilmi hocam bende az çünkü o aldığı gibi açmayacak filesidüzenleme yapacak istediği tipe göre reklamı yapması falan var bence serverini açtıktan sonra 2 hafta destek verseniz yeter düşünyorum da almayı tam kesinleştiremedim kafamda
Tamam teşekkürler hayırlı satışlar hocam.Zaten Aldıkdan Sonra Hemen başlatmıyoruz aktif oyununu açmasını bekliyoruz açtıkdan sonra gereken süre zarfı başlamaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)