Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sama project Server Files Hizmetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ücretliden kastı orada Kostüm efekt sistemiydi Sıralama Vb Sistemlerin konusu kapalı oldugundan birşey denilemez Vegas sistemleride adminlerle konuştum ve Ortada bir emek oldugundan dolayı hiç birş sıkıntı çıkmayacağını söylediler ve mesela Keytonun elf karekteri zamanında ücretliydi halende ücretli ama bir filese eklendi paylaşıldı kapatmadılar gerekçe ise emek verilip eklenmiş olmasıydı aynı mantık bunun içinde geçerli ;)
Yaptiginiz saçma bir davranis değilmi sıralama sistemleride ücretli satılıyor Vegas sistemleride ücretli satılıyor bu is bu şekilde yürümez

Ücretliden kastı orada Kostüm efekt sistemiydi Sıralama Vb Sistemlerin konusu kapalı oldugundan birşey denilemez Vegas sistemleride adminlerle konuştum ve Ortada bir emek oldugundan dolayı hiç birş sıkıntı çıkmayacağını söylediler ve mesela Keytonun elf karekteri zamanında ücretliydi halende ücretli ama bir filese eklendi paylaşıldı kapatmadılar gerekçe ise emek verilip eklenmiş olmasıydı aynı mantık bunun içinde geçerli ;)
Sonuçta bunada emek veriyorsun o kadar saçmaki Vegas sistemlerinde de emek veriyorsun? Karaca kostüm efekt eklerkende sonuçta Vegas sistemleride satılıyor ne olursa olsun

o konuda haklısın ama bu yaptıgıda doğru yabancılardan çok türklere önem verilmeli o yüzdende benlik sıkıntı yok şayet diğer fileslerde ekli oldugunu görürsem ve kapatıldı yazmamışsa bende tekrar konuya dahil ederim
Sonuçta bunada emek veriyorsun o kadar saçmaki Vegas sistemlerinde de emek veriyorsun? Karaca kostüm efekt eklerkende sonuçta Vegas sistemleride satılıyor ne olursa olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri