Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konuyu baltalamanın bir gereği yok satış fiyatı verilmiş durumu olup almak isteyen alır burda kimsenin kafasına silah dayamıyorlar bize düşen hayırlı satışlar demek o yüzden hayırlı satışlar diyorum bende ozaman
Tesekkur ederim iyi forumlar...
ne ağladın be belki paralı sistem değildir gui ekranı ordan cekilmiş c++ tarafı farklı kodlanmıştır işinize bakın kardeşim baltalamayın artık yeter!!!@ulubey4242 Buradada Kostüm efekt sistemi var ve nice nice fileslere eklenip satılacak siz gelin yine benim konuyu kapatmaya çalışın![]()
Ulan nerden aldın gui ekranını şunu bunu her zaman bahanen aynı gidiyorsun paylaşılandan 1gün sonra koyuyorsun nesne bile aynı dizilim bile aynı mantık bile aynı mübarek ayda bu yalanlar varya inanılmaz ya
şuc bende sen değilmisin ismail bozanın sisteminin eksik yerlerini isteyen ömerin şaman sisteminin questini isteyen haklısın sana ve senin gibilere cevap vermeye gerek bile yok.Neresini baştan kodladın salla dur birisi gelip felan felan sistemi satıyor dediğinde hemen ortak yalanınız hazır şunu şurdan aldımda şurasınıda ben yazdım yapmayın ayıp Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz Ben burda doğruları konuşuyorum diye belki suçlu gören olacaktır baltalama die algılayan olacaktır alakası yok sen karacanın sistemi eklemişsin c++ ben yazdım yalanıyla üstünü örtmeye çalışıyorsan aynı sistem benim konumdada varken gelip kapatılıp bu kapatılmıyorsa işi elime alırım o zaman
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)