- Konular
- 20
- Online süresi
- 5d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 558
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
2 dakika tanıtıma bakayım dedim
bu ayakkabı
bu binek
bu küpe
bu metin taşı
bu ahmet bu mehmet ne şimdi bu anlamadım
sınavda boş yer kalmasın dıye her yere adını soyadını yazan cocuklar gibi olmuş
fiyatı sen belirle tamamda 7k nedir ?
tüm mmo birleşsin kurbanda senin filese girelim
Konuya son noktayı koymak ve anlamsızca konuyu baltalamak isteyenlere bu mesajım gözleriniz açın ve iyi okuyun;
Bundan tam olarak 1 yıl önce falan tam olarak 2017 6 ayında falan @BeviS forumda Bevis server files v1 paylaştı icinde ne nesne arama sistem ne evrim sistemi ne sandık aynası hiç bir şey yok alt yapı olarak kullanabileceğim bi files olduğunu düşündüm şuan bu filesi forumda bulamazsınız mesela cünki güncelledi yeni eklentiler yaptı ben bunu o zaman indirdim ve o zamandan bu güne kadar geliştirdim olan açıkları kapattım syserrları çözdüm ismail bozandan paralı sistemler eklettik sorunları vardı çözdük günde en az 4-5 saat filesle uğraştım oyuncu gibi oynadım denemeler yaptım vs(yaklaşık her gün).
Tarihlerdende belli olduğu gibi v1 ile işe başladım unutmayın bu filesi alt yapı olarak bevis piyasa sürmüş olabilir oda başka bi alt yapıdan aldı üstüne 2 ekleme yaptı piyasaya sundu bunda hiç bir sorun yok piyasada her şeyin varezlendiği bu ortamda neyse devam edelim.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ben filesi geliştirirken 2017 9. yada 10.ayında bevis v1 olan forumdaki filesi v2 olarak güncelledi fakat sorunları vardı yorumlardan gördüğüm kadarıyla zaten ben v2 sini indirmedim v1 üstünde 2 ay gibi bi süre uğraştım v2 paylaşmasının bir anlamı yoktu benim icin onun geç pyalşatığı şeyi ben aylar öncesinden yapmıştım yani sorunları vs v2 ye evrim sistemini ekledi benim şuanki bu konudaki fileste evrim sistemi ekli değil hoşuma gitmediği için eklemiyorum alıçılardan istek gelirse eklerim neyse devam edelim, bevisin v1 filesini kullandığım icin ve forumdakilerinde bilmediği bir sorun vardı ben bunu merte yazdım yanlış hatırlamıyorsam çözümüyle beraber attım merte ekle konuya insanlar yararlansın dedim bu sürecte mertlede tanıştık her gün her gece sabahlara kadar skyp üzerinden muhabbet ederek files geliştirdik bu v2 forumda paylaştığı şuanki v3 yani onu hazırlıyordu o zamanlar ama paylaşmak için değil banada sürekli diyordu kanka sıfırdan başka bir alt yapıya başlıyalım falan bende bu süreç icersinde v1 e yaklaşık 4 ay gibi bi emek verdiğim icin başka filese başlamak istemiyordum. Biz mertle her gece en az 8 saat skypte konuşarak fileste düzenlemeler yaptık yeri geldi cs go oynadık falan mert yokken ben sistem ekliyordum sorunu varsa çözüyordum mert gelince ona atıyordum falana ben yokken o aynısını yapıyordu fakat aynı filesleri değil bak burası çok önemli ben v1 i aldım şuanki haline getirdim o da şuanki forumdaki v3 ü sonra mertle aramız bozuldu aslında bozulmadı ben biraz soğukluk soktum araya açıkcası oda şu yüzdendi v3 forumda paylaştı diye tabi paylaşabilir hiç bir şey demeye hakkım dahi yok fakat mertle tanışmadan önceki çözdüğüm hataların hepsini falan işte sorunları sıkıntıları acıkları merte dedim günde 4 saat oynayarak her türlü sorunu bulup tarih saat olarak not alıyordum ve çözüyordum mert forumda paylaşınca bunu biraz içerledim mert paylaşıp 0 dan senle başka alt yapıya başlıyalım kanka dedi elindeki filesi bırak falan dedi bende 6 ay emek verdiğim icin paylaştıgından daha ileri seviyedeydi ve düzensiz çalışmayı her hafta farklı filesle uğraşmayı sevmediğimden bu filese devam ettim mertlede araya açıklık girdi
Filesi baya düzeltmiştim ve ele avuca tutulur bir hale getirdim. Paralı sistemler ekledik.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Sonrasında benim aklımda filesi satmak gibi bir durum yoktu geliştirip oyun acmayı düşünüyorudum fakat filesi test etmem lazımdı files onlinede nasıl performans vericek diye Marten2 sahibi eski lodos2 sahibi olan Ramazan Kılıç gelip benden filesi istedi aramızda iyiydi zaten buda benim için bir fırsattı filesin denemesi için ücretsiz olarak filesi ramazana verdim ve marten2 projesini piyasaya sürdü +500-700 arası userlere +1.5k kayıta erişti hiç bir sorun yaşamadan hizmet verdi ve 1 kere bile ch düşmedi yaptığı tek farklılık mini map gui ekranını değiştirmekti.
Marten2'nin nesne market ve siste tasarımında Trhomeda ile anlaşmış Trhomeda filesi beğendi ve files yapımcısını sordu bi şekilde iletişime geçildi ve karşılık anlaşmalarla trhomeda ile sözleşme imzanladı satıştan biz pay alıcaz şeklinde src satmak istemiyorduk bize dediler src almak isterlerse ne olsun uçuk bi fiyat ede almak isteyen alır şeklinde bizde cevap verdik.
Tüm olay bundan ibaret ben bu filese tam 11 ay gibi bi süre günde en az 4 saat emek verdim bi dünya şey çözdüm geliştirdim performans iyleştirmesi yaptım msyql tablolarını 0dan elle oluşturdum syserrları çözdüm aklınıza ne gelirse ve çıkıp 3-5 kişi bevis v3 varezdeki filesi satıyor demeye kimsenin hakkı yoktur bu resmen emeğe saygısızlıktır benim geliştirdiğim v1 i isteyen varsa atıyım buyursun baksın içinde 1 tane bişe varmı diye.
10 ay Türklokasyona ayda 23 tl sunucu parası verdım ondan öncede yöncüden vds kullanıyordum tabi bu benim sorunum local de geliştirebilirdim fakat bilgisayarımdan dolayı local acınca kasmalar oluşuyordu 3-4 metin2 acamıyordum hem arkadaşlarımda girip benle beraber testler ediyordu diye vds ile çalıştım bukadar emek bukadar para verilmiş siz geçip karalıyorsunuz size sadece hak yiyorsunuz diyorum.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Sonuna kadar okuyun ondan sonra konuşacaksanız tekrar konuşun yapılan işe saygınız olsun size rakip çıkıyor diye hemen baltalamayın.
@admin adminden ricam baltalayıcı yorumları kaldırması bevislen ilgili gecen yorumları kaldırması.
Son olarak;
@BeviS beni arayak olayı konuştuk kimseye laf hakkı düşmüyor bevise biliyor zaten v1 i alıp gelitirdiğimi bu insanların bevis v3 demesinin nedeni'de paylaşılan v3 filesten sandık aynasını ve ticaret camının gui ekran almamdan kaynaklı piyasadaki hiç bir şeyi siz yapmadınız hazır alıp veya söküp koyuyorsunuz sizdemi başkasının filesini kullanmış oluyorsunuz ? sadece empati yapın saygılar.
bilader arsamı satıyorsun kaç dönüm bu files ?Elimde 35.000TL lik Filesde Var istersen Onu vereyim ?
BOL KAZANÇLAR
- Konular
- 65
- Online süresi
- 1d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 197
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Başarılar.
- Konular
- 20
- Online süresi
- 5d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 558
- DevLira
- 0
Başarılar.
Teşekkür Ederim.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bilader arsamı satıyorsun kaç dönüm bu files ?Elimde 35.000TL lik Filesde Var istersen Onu vereyim ?
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
2 dakika tanıtıma bakayım dedim
bu ayakkabı
bu binek
bu küpe
bu metin taşı
bu ayakkabı
bu binek
bu küpe
bu metin taşı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)