HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Duvar Kağıdını İndir:
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
14 Nisan 14:00 - 10 Mayıs Arası
Premium araçlara, düzinelerce diğer ödüle sahip olmak için "2. Dünya Savaşı Günlükleri" etkinliğine katılın!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
T18E2
TANDEM-MAI
LORRAINE 155 MLE.50
WHIRLWIND P.9
Kara araçlarında 6 "Günlük ödülü" kazanın
Hava araçlarında 6 "Günlük ödülü" kazanın
Kara araçlarında 11 "Günlük ödülü" kazanın
Hava araçlarında 11 "Günlük ödülü" kazanın
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hava araçlarında 3 "Günlük Ödülü için
Tankçılar kazanacakları her iki "Günlük Ödülü" için şu eşyalardan birine sahip bir ganimet kazanacaklar: %50-200 Gümüş Aslan güçlendirici, %50-200 Araştırma Puanı güçlendirici, seviye II-V kara araçları için yedek araçlar, seviye II-IV arası kara araçları için kamuflajlar, seviye II-IV arası kara araçları için tılsımlar.
Pilotlar kazanacakları her iki "Günlük Ödülü" için şu eşyalardan birine sahip bir ganimet kazanacaklar: %50-200 Gümüş Aslan güçlendirici, %50-200 Araştırma Puanı güçlendirici, seviye II-V uçaklar için yedek araçlar, seviye II-IV arası uçaklar için kamuflajlar, seviye II-IV arası uçaklar için tılsımlar .
13 adet “Kara Araçları Günlük Ödülü” kazanırsanız 2 özel kamuflaja sahip olacaksınız - 1 adet T18E2 için ve 1 adet Lorraine 155 mle50 için.
13 adet “Uçak Günlük Ödülü” kazanırsanız 2 özel kamuflaja sahip olacaksınız - 1 adet Tandem-MAI için ve1 adet Whirlwind P.9 için.
T18E2: Tekerlekli Tank
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
T18E2 Boarhound, ateş gücü ve zırh bakımından 2. Dünya Savaşı orta sınıf tankları ile boy ölçüşebilecek bir tekerlekli ağır zırhlı araçtır. T18E2 8x8 bir zırhlı araçtır, yani bütün tekerlekleri çekerdir. Aracın zırhı 50 mm kalınlığa saihp olmasına karşın yine de 80 km/sa gibi hızlara ulaşabilir. İsabetli 57mm topu yüksek atış oranına sahiptir ve iki tip zırh delici mermi atabilir: Tek parça mermi ve APHE. T18E2 özellikle keşif ve saldırı kollarını destekleme görevlerinde etkilidir.
Lorraine Automoteur 155mm mle50: Fransız Avcı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lorraine 40t kasası (oyuncularımız artık onu iyi tanıyorlar) artık devasa 155mm bir obüs ile, siper benzeri zırhlı bir yapı kullanılarak donatıldı. Ve ortaya Lorraine Automoteur 155mm mle50 çıktı, oyundaki ilk yüksek kalibre Fransız KMS. KMS'nin mühimmatları ayrı ayrı yüklenen 28 mermiden oluşuyor ve bunların her biri 40 kg ağırlığında. Bu KMS'nin ilginç özelliklerinden birisi sıradan uçaksavar silahlar yerine bir adet otomatik 20mm topla donatılmış olması, böylece yalnızca uçaklara değil, hafif araçlar ve can sıkıcı hafif tanklara karşı da kendinizi rahatlıkla koruyabilirsiniz.
Tandem-MAI: Becerikli Ufaklık
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tandem-MAI oyundaki en sıradışı uçaklardan birisi. Bu küçük, yüksek hızlı taarruz uçağı 30'ların ikinci yarısında geliştirildi. Uçağın dikey yüzgeçleri arkadaki ekstra kanada takıldılar ve bu şekilde uçağın uzunluğu, kanat açıklığı küçültülmeden ciddi anlamda kısaltılmış. War Thunder'da şirin Tandem-MAI SSCB ağacında 1. seviyede yer alacak, acele edin ve onu hangarınıza ekleyin!
Westland Whirlwind: Çift Motorlu Whirlwind
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Whirlwind ağır avcısı, Britanyalı RAF tarafından kullanılan çift motorlu tek koltuklu ilk avcıdı. Bu uçak aslında düşman bombacılar karşı bir yüksek irtifa avcısı olarak tasarlanmıştı, bu yüzden avcının öncelikli özelliklerinden biri taşıyacağı silahlardı. Uçağın etkileyici donanımı arasında dört adet 20mm Hispano topu var ve bombalar ile desteklenmiş. Uçak savaş sırasında daha çok avcı-bombacı olarak kullanıldı.
Görevler
“Günlük Ödülleri” yalnızca 2. Dünya Savaşı Günlükleri etkinliklerinde 5 görevden 3'ünü tamamlayarak kazanılabilir. Görevler etkinlikler ile birlikte değişmeyecek ve 3. gün saat 14:00'te yenilenecek.
Tankçılar için “Günlük Ödülleri” (Kara araçları ile yapılabilirler)
- 40/20/14 düşmanı (BS/GS/SS) imha edin.
- 5 defa Destek Ateşi (aynı ekipte olduğunuz oyuncuya asist yapın) başarımı kazanın
- 8/4/4 savaşta (BS/GS/SS) en az 2,000 puan kazanın.
- %70 ve üstü etkinlikle 10 savaş kazanın.
- Bir savaşta 11/6/4 (BS/GS/SS) oyuncuyu yok edin.
- 30/15/10 düşmanı (BS/GS/SS) imha edin.
- 4 defa Destek Ateşi (aynı ekipte olduğunuz oyuncuya asist yapın) başarımı kazanın
- 7/4/4 savaşta (BS/GS/SS) en az 2,000 puan kazanın.
- %60 ve üstü etkinlikle 10 savaş kazanın.
- Bir savaşta 11/3/2 (BS/GS/SS) oyuncuyu yok edin.
- "Günlük Ödülleri" yalnızca 2. Dünya Savaşı Günlükleri etkinlikleri ile kazanılabilir.
- 2. Dünya Savaşı Günlükleri etkinliklerini şurada bulabilirsiniz: “Etkinlikler ve Turnuvalar” → “2. Dünya Savaşı Günlükleri”
- İstatistiklere (kazanma/kaybetme oranlarına) bağlı olarak 2. Dünya Savaşı etkinliklerinde değişiklikler (her iki taraftaki oyuncu sayısı) yapılabilir.
- Hava ve kara araçlarında ilerleyişinizin güncellenmesi, savaş sonunda kullandığınız araca bağlıdır. (Örn.: Eğer karışık savaşlarda savaş sona erdiğinde bir hava aracı kullanıyorsanız elde ettiğiniz başarılar havaya sayılacaklar)
- "Günlük Ödülü" kazanabilmek için 5 başarıdan 3'ünü kaznamanız gerekmektedir. Tankçı ve havacı ödülleri yalnızca tankçı ve havacı görevleri sonucunda elde edilebilir.
- Görevleri tamamlamak ve "Günlük Ödülü" kazanmak için iki gün süreniz var. Görevler 3. gün saat 14:00'te yenilenecek.
- Kamuflaj ve tılsım ödülleri (2 Günlük ödülü) yalnızca araştırdığınız araçlar için verilecektir.
- İlerleyiş sürecinizi görmek için “kullanıcı adınız” → “Başarılar” → “2. Dünya Savaşı Günlükleri.”
- Bir “Günlük Ödülü” yalnızca başarısının yanındaki ★ işareti sarı ise tamamlanmış demektir.
- Kaçırdığınız “Günlük Ödülleri” görevlerini başarılar ekranında satın alabilirsiniz.
Websitemizin ana sayfasında War Thunder oyuncularının tamamladığı özel görevleri gösteren interaktif bir sayaç göreceksiniz. Her aşamada, katılımcılar fazladan ödüller kazanacaklar ve son aşamada bir tank ve uçak yapmak için gerekli "Araç Çizimleri" kazanacaksınız!
50,000 Özel Görev
125,000 Özel Görev
250,000 Özel Görev
400,000 Özel Görev
77% RP booster for 7 battles
Granted to players who have completed any Special Objective
“Beretta Model 38” decoration
Granted to players who have completed 3 Special Objectives for 1 vehicle class
Camouflages for the "Matilda” and “PV-2”
Granted to players who have completed 5 Special Objectives for 1 vehicle class
Vehicle Blueprints for the “Matilda” and “PV-2”
Granted to players who have completed 7 Special Objectives for 1 vehicle class
Extra Rewards and Unlocking Vehicle Blueprints
We’ve prepared time-tested, well-known vehicles, decorators, and decals from previous special events for you.
Complete Special Objectives in vehicles of ranks III-VI in Random Battles or Chronicles of World War II events, receive ‘Parts’, and use them to assemble the reward you want to unlock!
Decal Trophy
Decorator Trophy
Matilda Mk. II infantry tank with F-96 (USSR)
PV-2 Harpoon bomber (USA)
Unlock with 2 Parts
Unlock with 4 Parts
Unlock with 12 Parts and 1 Vehicle “Matilda” Blueprint
Unlock with 12 Parts and 1 Vehicle “PV-2” Blueprint
Objectives for receiving Parts
Every objective you complete will earn you exactly 1 Part. Special Objectives can be completed in vehicles of ranks III-VI (unless otherwise indicated) in Random Battles and during Chronicles of World War II events.
14th of April — 21st of April
- Destroy 150 enemy tanks while controlling a medium or light tank.
- Set 50 ground vehicles on fire.
- Capture 50 zones.
- Destroy a vehicle, 1 rank higher than your own, 10 times.
- Shoot down 100 enemy aircraft in a fighter aircraft.
- Get the Unguided achievement (destroy an aircraft with rockets) twice.
- Capture an airfield in Arcade battles once.
- Shoot down an aircraft, 1 rank higher than yours, 10 times.
- Destroy 10 enemies from a distance of at least 800 meters.
- Destroy 60 enemies while controlling an SPG.
- Achieve the “Eye for Eye” achievement (destroy a player that destroyed you) 15 times.
- Defeat five enemies in a row without taking damage.
- Shoot down 2 enemy aircraft while controlling your own aircraft’s defensive turrets.
- Drop a total of 15 tons (TNT) of bombs on enemy bases while controlling a bomber.
- Get the “Eye for Eye” achievement (destroy a player that destroyed you) 10 times.
- Shoot down 5 aircraft in a row without taking damage.
- Destroy 110 medium tanks, 60 heavy tanks, 40 SPGs, and 20 SPAAs.
- Destroy 20 aircraft while controlling a ground vehicles.
- Defeat 11/6/4 enemies without losing your vehicle (AB/RB/SB).
- Defeat 5 enemies with artillery
- Shoot down 80 fighters, 30 attackers and 30 bombers.
- Destroy 10 ships.
- Shoot down 9/5/5 enemy aircraft without losing your own aircraft (AB/RB/SB).
- Destroy an enemy aircraft with a bomb.
- Win an Assault tank mission (on any rank).
- Try something new and win 1 mission in AB, RB, and SB.
- Defeat 125 enemies while controlling a heavy tank.
- Win 1 battle while controlling a ground vehicle of rank II or higher from every nation (excluding Italian ground vehicles).
- Win an Assault aircraft mission (on any rank).
- Try something new and win 1 mission in AB, RB, and SB (lobby).
- Destroy 20 ground targets while controlling an attack aircraft.
- Win 1 battle while controlling an aircraft of rank II or higher from every nation.
- Special Objectives to receive Parts can be completed in random battles in all game modes (except “Assault” battles) in vehicles of ranks III-VI (unless otherwise indicated) and in the Chronicles of World War II events.
- When the counter reaches level 2 (125,000 special tasks completed) players, who have completed 3 Special tasks for aircraft will receive a “decal” trophy, players, who have completed 3 Special tasks for ground vehicles will receive a “Beretta Model 38” 3d decoration
- Parts earned by completing Special Objectives in the air and on the ground are identical in every way and can be used to assemble any reward.
- Assembly will be done in ‘Inventory’, in the "Workshop" tab.
- Assembled Coupons can be sold at the Market.
- Individual Parts can not be sold at the Market.
- Coupons for decals, decorations and also the blueprints can be disassembled for a number of Parts (the 'disassembly' functionality will appear next week).
- You can track your objectives progress by clicking on “nickname” → “Achievements” → “Assemble a reward myself.”
- Every completed Special Objective goes toward the total count on the homepage of the War Thunder website.
- The information on the website’s interactive counter regarding the total number of Special Objectives completed by all players will be updated every hour.
- Additional rewards for reaching stages are awarded within 48 hours.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.: Supporting Fire, Unguided, and “Eye for Eye”.
- There are separate objectives for pilots and tankers, but it is possible to complete them simultaneously and get all the prizes.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 148
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 324
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 245
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 581
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 29
