- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı :Kurt Metin2
Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre :4-5
Aradığınız Özellikler : Dürüst güvenilir
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : destek@kurtmetin2.xyz
Diğer / Ek :
server açacağım fakat fazla bir bilgim yok.
Grafikerim ve daha önceden 2 tane server açtım. Fakat kiraladığım bütün metin2 sunucuları hepsi dandik
vds alacağım ve daha önce hiç almadım iyi bilgisi olan arkadaş arıyorum. beraber ayarlaya bileceğimiz arkadaşlar arıyorum. bana özelden ulaşabilirsiniz. Ramazan ayında güzel bir serverle girelim
ayrıca bu arkadaşa oyun içi yetki de vereceğim için Türkçe ye hakim olsun yeter arkadaş demeyim ben kardeş deyim.
Herkese iyi forumlar!
Yaş Sınırlaması :18
İstediğiniz Günlük Online Süre :4-5
Aradığınız Özellikler : Dürüst güvenilir
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : destek@kurtmetin2.xyz
Diğer / Ek :
server açacağım fakat fazla bir bilgim yok.
Grafikerim ve daha önceden 2 tane server açtım. Fakat kiraladığım bütün metin2 sunucuları hepsi dandik
vds alacağım ve daha önce hiç almadım iyi bilgisi olan arkadaş arıyorum. beraber ayarlaya bileceğimiz arkadaşlar arıyorum. bana özelden ulaşabilirsiniz. Ramazan ayında güzel bir serverle girelim

ayrıca bu arkadaşa oyun içi yetki de vereceğim için Türkçe ye hakim olsun yeter arkadaş demeyim ben kardeş deyim.
Herkese iyi forumlar!
Son düzenleme:
- Konular
- 883
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 6m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 882
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 290
- DevLira
- -118
- Konular
- 50
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 9d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 881
- DevLira
- 0
Skype: lego.design İletişime Geçin Lütfen.Arkadaşlar herkese merhaba arkadaşlar server açacağım fakat fazla bir bilgim yok.
Herkese iyi forumlar!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)