- Konular
- 67
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni Açacağım serverime 3 adet gm arıyorum aradığım özellikler;
İlk GM Pack yazılımcısı olup pack hataları ile ilgilenen birisi olmalı (Oyundaki diğer oyuncuların canını göstermesini yapabilmeli)
ikinci GM ise filesden anlayan uzman birisi olmalı
üçüncü gm ise web site tasarımında uzman birisi olmalı
Serveri açmadım daha fakat bu foruma sabit konu +16 gb dedicated sunucu olarak açmayı planlıyorum ilgilenenler öm veya yorum bıraksın bu arada gm arkadaşlara makinede 1 gblık test sunucusu açmayı planlıyorum herşeyi orda deneyip official serverda uygular ve serverda sıkıntı olmaz.
Server Files ve Pack Yazılımı yapıcak arkadaşlara sadece oyun içi yetki site tasarımı yapıcak arkadaşa ise forum+oyun içi yetki vereceğiz hepinize şimdiden teşekkür ederim..
İlk GM Pack yazılımcısı olup pack hataları ile ilgilenen birisi olmalı (Oyundaki diğer oyuncuların canını göstermesini yapabilmeli)
ikinci GM ise filesden anlayan uzman birisi olmalı
üçüncü gm ise web site tasarımında uzman birisi olmalı
Serveri açmadım daha fakat bu foruma sabit konu +16 gb dedicated sunucu olarak açmayı planlıyorum ilgilenenler öm veya yorum bıraksın bu arada gm arkadaşlara makinede 1 gblık test sunucusu açmayı planlıyorum herşeyi orda deneyip official serverda uygular ve serverda sıkıntı olmaz.
Server Files ve Pack Yazılımı yapıcak arkadaşlara sadece oyun içi yetki site tasarımı yapıcak arkadaşa ise forum+oyun içi yetki vereceğiz hepinize şimdiden teşekkür ederim..
Son düzenleme:
- Konular
- 49
- Online süresi
- 4h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 61
- DevLira
- 0
skype ekle : dogukan.taban1
- Konular
- 67
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 0
doğukan19072008;17359297' Alıntı:skype ekle : dogukan.taban1
istek gönderildi...
- Konular
- 67
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 0
hiçbirisinden olumlu sonuç alınamadı arayışlarımız devam ediyor.. konuya yorum yaparken hangi iş için başvurduğunuzuda yazarsanız sevinirim diğer arkadaşların zaten bu alan doludur deyip gitmesini istemem iyi günler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)