Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sorun tmm
Son düzenleme:
Ben filesini kullanmayı bırak indirmedim bile sadece yorumlarda millete öyle demişsin ama icraat yok ha biraz daha fixli sağlam hali olsa buglari kapatıp üstüne sistem eklerdim ama suan vaktim yok o yüzden beklemedeyiz yani senin diyişinle ölüyüzYahu!! mesela sen herhangi bir memlekete gideceksin ne ile gidebilirsin otobusle degil mi? Sen otogara gitmeyi mi tercih edersin yoksa otobusun senin ayagina gelmesini mi?
Ek olarak siz otobuscuye soruyorsunuz ayagima gelir misiniz diye fakat otobuscu size ben herhangi bir gun gelirim demesi gibi benimde konuyu guncellecegim cevabim.
Evet, elimden geldigince buglari fixleyecegimi belirttim sistemler ekleyip konuyu guncelleyecegimide belirttim fakat sen veya senin gibiler çalışıp hayatınızı devam ettirmek yerine neden oturup ölümü bekliyor düşüncesindesiniz?
Ben 1 yil sonra konuyu guncelleyecegim desem beni 1 yil bekleyecek misiniz? Yoksa tam karar vererek ben bu filesin sorunlari halledebilir miyim sorusunu kendinize sorup neden icraatlendirmiyorsunuz? Filesi kullanacak olanlar sizlerseniz ve birseylerin devamini getirecek olanlarda sizlersiniz.
Ölümü bekleme, yaşamaya devam et.
Ben filesini kullanmayı bırak indirmedim bile sadece yorumlarda millete öyle demişsin ama icraat yok ha biraz daha fixli sağlam hali olsa buglari kapatıp üstüne sistem eklerdim ama suan vaktim yok o yüzden beklemedeyiz yani senin diyişinle ölüyüz
Başka files ara kardeşim o zaman
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)