Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
EvetFiles hala güncelmi
Naber napiyorsun broağa sensin ..beni eversen yok demem.![]()
Hop yakaladim ndjdjxhhdjdmdSağolasın kardeşim benim güle güle kullan bir skinti problem olursa tabii kendinin cozemeyecegi durumlarda bana bildir elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Konuda sorunlar var halledebeiliyorsan hallet zaten ben guncelleme getirecegim sorunlarin bazilarini halledip.
Hop gene yakaladim dnjchxhxjhzuKxjdjGencler ben sorunlarini cozuyorum en yakin zamanda guncelleme getirecegim onlarin yaninda yeni sistemlerde var hani demeyin paylasti gitti V2 getiririm. Ama su bir gercek ki kesinlikle benden at sorununu duzeltmemi istemeyin ben cözemem cozecek insanda tanimiyorum. Ama su sekil yaparim at sorunu olmayan bir files indiririm temiz files ona sistemleri eklerim her sistem ekledigimde at"ı kontrol ederim hemn bakariz hangi sistem ati bozuyor vs.
Won u paylaşabilir misin rica etsem ?Offlineshop Won Güncelleme Gelecek Arkadaşlar Onunla Birlikte Meley Heykel EFekti Sorunu Gelecek.
Artık Offlneshop'da won sorunsuz kullanılabilir hale geldi
Meleyde Heykel'in canı %75'de iken Efek çıkıyor onuda hallettim fakat %50'de çıkıyor mu denemedim75 de bıraktım çıktım zindandan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)