Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ücretli fileslerde Vegas sistemler var bu forumdan bir cacık olmaz adalet yokCekemediler filesi kardesim ondan kapatiyorlar vegas bazi kişileri parayla satın almış yazık diyorum...
Evet o çok saçma bir sistem. Vegas sistemleri forumda mevcut ama fileste ekli olunca konu kapatılmasına sebep oluyor.
Vegasa ait extra refine sistemi ve banka sistemi vardı geçen ki konuda.
Teşekkürler bu arada, kuruyorum şuan. Paylaşılan fixleri uygulayıp güncellerim.
Vegasa ait extra refine sistemi ve banka sistemi vardı geçen ki konuda.
Teşekkürler bu arada, kuruyorum şuan. Paylaşılan fixleri uygulayıp güncellerim.
Hocam merhaba filesi windows için derleyip bi denedim gayet güzel çalışıyor.
Siz söylenenleri takmayın, meyve veren ağaç taşlanır herzaman.
Benim gördüğüm sorunlara gelirsek hocam,
1- Veritabanında player/player tablosu navicattan design edilip envanter seçilip(en sondaki) default değeri 0 verilmesi gerekiyor.(yeni karakter yaratamasssın sorunu fix.)(freebsd de gözükmüyor olabilir.)
2- Droplar çok fazla hocam neyaptınız, 1 köpekten 5 item düşüyor
3- Sizin verdiğiniz admin hesabına girince client unknown packet error hatası veriyor ve client kapanıyor. O hesapları silip yeni admin hesabı oluşturdum. Muhtemelen veritabanından oluşturduğunuz için böyle bir hataya neden oldu. Önemli değil.
4- 5. seviyede açılan pencereden beceri seçtiğimiz zaman, beceri questi(görevi) düşmüyor. Halen beceri seçmemizi istiyor. Daha görürsem eklerim.
Elinize sağlık hocam. İsteyen olursa windows build için düzenlenmiş source ekini paylaşırım.Windowsa uyumlu hale getirmek biraz uğraştırdı,siz uğraşmayın diye diyorum.(VS2008SP1 için)
Siz söylenenleri takmayın, meyve veren ağaç taşlanır herzaman.
Benim gördüğüm sorunlara gelirsek hocam,
1- Veritabanında player/player tablosu navicattan design edilip envanter seçilip(en sondaki) default değeri 0 verilmesi gerekiyor.(yeni karakter yaratamasssın sorunu fix.)(freebsd de gözükmüyor olabilir.)
2- Droplar çok fazla hocam neyaptınız, 1 köpekten 5 item düşüyor

3- Sizin verdiğiniz admin hesabına girince client unknown packet error hatası veriyor ve client kapanıyor. O hesapları silip yeni admin hesabı oluşturdum. Muhtemelen veritabanından oluşturduğunuz için böyle bir hataya neden oldu. Önemli değil.
4- 5. seviyede açılan pencereden beceri seçtiğimiz zaman, beceri questi(görevi) düşmüyor. Halen beceri seçmemizi istiyor. Daha görürsem eklerim.
Elinize sağlık hocam. İsteyen olursa windows build için düzenlenmiş source ekini paylaşırım.Windowsa uyumlu hale getirmek biraz uğraştırdı,siz uğraşmayın diye diyorum.(VS2008SP1 için)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)