Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@olkan41 hocam filesinizi kullanmak istiyorumda, Şu sorunların fixini verseniz efsane olucak ya
tam kullanılmalık files ama aklıma şey geliyo bu kadar sistem eklemişsiniz ama
best production gibi sanki sistem ekleyip geçmişsiniz gibi geldi daha filesin içine göz atmadım yükleniyor pack ama
sanki sistem ekleyip çakışıyormu diye bakmamışsınız gibi geldi bana ama deniyeceğim yinede
Bir de fixleri verseniz süper olucak
tam kullanılmalık files ama aklıma şey geliyo bu kadar sistem eklemişsiniz ama
best production gibi sanki sistem ekleyip geçmişsiniz gibi geldi daha filesin içine göz atmadım yükleniyor pack ama
sanki sistem ekleyip çakışıyormu diye bakmamışsınız gibi geldi bana ama deniyeceğim yinede
Bir de fixleri verseniz süper olucakHocam exe ye tıklıyorum açılmıyor sende öyle bi sorun varmıydı ?Ufak tefek sorunları olsada güzel çalışma eline sağlık
İlk kanıt benden gelsin:
![]()
millet got olmuş uçuyor beyler filesi görüp beğeniyorsunuz hemen indiriyorsunuz ben indirdim baskası indiremesin diyorsunuz hemen kara kalem misali leke atmaya başlıyorsunuz konu kapansın die ulan varya tam bi neyse iyi forumlar.
bide files güzel görünüyor gibi ama işe yaramaz hatası çok sistem deneme için açılmış gibi
bide files güzel görünüyor gibi ama işe yaramaz hatası çok sistem deneme için açılmış gibi
HOCAM HERŞEY SORUNSUZ GİRDİM Bİ TEK NAVİCAT GİREMİORUM ŞİFRE DEGİŞTRDİGİM HALDE HATA VERİOR
Hocam exe yi calistiramadim niye bende böyle oldu oyun açılmıyorHOCAM HERŞEY SORUNSUZ GİRDİM Bİ TEK NAVİCAT GİREMİORUM ŞİFRE DEGİŞTRDİGİM HALDE HATA VERİOR
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)