Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Full Bitmiş Interface Arayüz İllumina Files Binary Dosyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoymalıkPortakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sonunda Aradıgım Konu yalnız Dırek Ip yazıp gırınce gırmıyor failed to image (filename:d ymirwork/interface/board/board_Corner_Rightbutton.tga) hatası alan bi benmiyim

Sonunda Aradıgım Konu yalnız Dırek Ip yazıp gırınce gırmıyor failed to image (filename:d ymirwork/interface/board/board_Corner_Rightbutton.tga) hatası alan bi benmiyim
Hata almanızın sebebi rainosun konusundaki ui adlı klasörü epk ye çevirip Index'e eklememenizden kaynaklanmaktadır :)
Eğer 0 dan başladıysanız elimde full interface dönüştürdüğüm bir files mevcut konusunu atabilirim hiçbirşey ekli değil.

Dostum Oyundaki Her Hangi Bir Moba Tıkladıgında Ust Kademesi Cıkmıyor

Hata almanızın sebebi rainosun konusundaki ui adlı klasörü epk ye çevirip Index'e eklememenizden kaynaklanmaktadır :)
Eğer 0 dan başladıysanız elimde full interface dönüştürdüğüm bir files mevcut konusunu atabilirim hiçbirşey ekli değil.
Çok Teşşekür ederim indexe eklemeyi unutmuş onada ekledım sonunda login ekranına girdim
şuan hayla sunucuya bağlanıyorsunda beklıyorum inşAllah Tekrar Bi Sorun Çıkmamıştır sonunda :)

Son düzenleme:
Ben Aynı Hatayı Aldım Çözdüm Kardeşimde Senin Filesın Farklımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri