Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Full Bitmiş Interface Arayüz İllumina Files Binary Dosyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoymalıkPortakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoymalıkPortakal

Öyle Bir Geçer Zaman Ki!
TM Üye
Konular
121
Çözüm
14
Online süresi
16d 20h
Reaksiyon Skoru
297
Altın Konu
2
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
154
MmoLira
45
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Projeme Geçmeden Önce Sizler için full Bitmiş Arayüz tamamen ProSTD 'nin konusunda interface eksiktir pyler bitmemiştir. Oyüzden de bazı butonlar illumina buton yerine farklı bir etc nin butonunu çekiyor vs vs problemler dolaşıyor. Fakat çözülemezmi hayır tabikide çözülebilir.
Oturupta fixini kolay birşekilde yapardım ama onun yerine full interface herşeyi tamam olanı sırf sizler için en iyisini düşündüğüm için oturdum bugün

Locale Root UIScript komple hallettim herşeyi tamamen hazır sadece kullanılması lazım :p
Onuda nasıl kullanacağınıza gelecek olursak maxmi 3.6 değil

bknz : mphlvn bitmiş altyapı files tertemiz kurunuz packı ardından benim vereceğim packı onunla değiştirin ve full tamamlanmış Interfaceyi kullanmaya başlıyabilirsiniz :)

Interfaceyi halletmem 20 dakikamı aldı fixlerini yapmakta 5-10 Dk felan rahat aldı.

Şu sorunlar vardı

Before :

Uiquest - Quest ekranı gerektiren npclerde örneğin depocu gibi gibi depocudan çıktıktan sonra karakter hareketsiz kalıyordu ve hiçbirşekilde yürüyemiyorsunuz

Envanterde giyilen item üzerimde gözükmüyordu

Market gibi npclere tıklandığında sağ tık problemi vs vs öğe üzerine gidildiğinde info (bilgiler) satın alma bilgisi vs vs gözükmüyordu vs vs problemler vardı

After :

UIQuest / Düzeltildi
Inventar Full Fix / Sorunlar Komple Tamamen Fixed
NPC & Shop Problemler fixlendi

UPDATES (Güncellemeler)

Depodan Envantere İtem Alma Sorunu Vardı Fixledim Azönce

Update 1 :

Lonca Penceresine basınca oyun gidiyordu Fixledim

Niye Peki Butonları Diğer Etc'den çekiyor diye söyleyenler olacaktır çünkü guild pyleri kendimin ilk temiz haliyle değiştim yani illumina butonları felan algılamaz klasik hazır etc nin üzerine algılar
eğer illuminanın lonca pylerini atsaydım full illu olacaktı

Onu yapmamamın Nedeni ve diğer merak edilen nedenler

bknz

Açıklama :

Ayrıca Niye Lonca Penceresi böyle çizgili yanda hem illuminanın lonca penceresi daha iyi diyenler olacak onlara şu cevabı vermek istiyorum Illumina'nın lonca penceresi bugluymuş duyduğuma göre lonca penceresini oyüzden bu haliyle kullanmanızı istedim .

Ben Size Ne buglu birşey kullandırtırım nede kendim kullanırım .
Kısaca ben kullanmadığım birşeyi sizlere kullandırtmam ;)

Update 2 :

ESC Menüsü üzerinde görülen Schimba Canalul diğer tabiriyle " Kanal Değiştir " butonunu kaldırmamı isterseniz yazmayı unutmayınız

Güncellemeler Tekrar Yapıldı Fakat Devam Etmektedir...

Taskbarda bulunan Character Window ve ItemShop Butonları TaskBarLeft2 Ye Yani
Sağda Görmekte Olduğunuz Bölüme Taşındı..

Lonca Penceresi Tekrar Güncellendi

En iyi şekle getirmeye çalışıyoruz , gelene kadar paylaşılmayacaktır..

3.sü eklendi şimdi messenger getiriliyor :)

TaskBar Son Hali <3

Güncelleme Tamamlandı!
İndirme Link :

Edit:
Son güncelleme linkleri kırıldığı için kaldırıldı.
Pot ve Skill Gibi Türevi Şeyleri Taskbara Koyduğunuzda Etkileşimsiz Kalabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
O bahsettiğin Minimapı eklediğinde geliyor zaten direk :p
Şöyle ki Minimap ekledikten sonra olmadıysa şöyle söyleyeyim sana

Sen tek roottakini hallettiysen
Her Roottaki Dosyanın Uiscriptte bir karşılığı vardır Örneğin uiminimap.py Root'ta var ise UIScript 'te ise minimap.py 'Dir.
Bu ikisini değiştirdiğinde elde edeceksin o dediğini
tm dayı paketlerken gördüm :D sildim yorumu ztn sabah olunca kafa gg

Sorunları konunun altına yazarsanız fixlerini paylaşmam az süre alacağından emin olabilirsiniz ;)

Şuan tamamen fixli görünüyor hepinize iyi kullanmalar dilerim arkadaşlar :P

Herkese Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Projeme Geçmeden Önce Sizler için full Bitmiş Arayüz tamamen ProSTD 'nin konusunda interface eksiktir pyler bitmemiştir. Oyüzden de bazı butonlar illumina buton yerine farklı bir etc nin butonunu çekiyor vs vs problemler dolaşıyor. Fakat çözülemezmi hayır tabikide çözülebilir.
Oturupta fixini kolay birşekilde yapardım ama onun yerine full interface herşeyi tamam olanı sırf sizler için en iyisini düşündüğüm için oturdum bugün

Locale Root UIScript komple hallettim herşeyi tamamen hazır sadece kullanılması lazım :p
Onuda nasıl kullanacağınıza gelecek olursak maxmi 3.6 değil

bknz : mphlvn bitmiş altyapı files tertemiz kurunuz packı ardından benim vereceğim packı onunla değiştirin ve full tamamlanmış Interfaceyi kullanmaya başlıyabilirsiniz :)

Interfaceyi halletmem 20 dakikamı aldı fixlerini yapmakta 5-10 Dk felan rahat aldı.

Şu sorunlar vardı

Before :

Uiquest - Quest ekranı gerektiren npclerde örneğin depocu gibi gibi depocudan çıktıktan sonra karakter hareketsiz kalıyordu ve hiçbirşekilde yürüyemiyorsunuz

Envanterde giyilen item üzerimde gözükmüyordu

Market gibi npclere tıklandığında sağ tık problemi vs vs öğe üzerine gidildiğinde info (bilgiler) satın alma bilgisi vs vs gözükmüyordu vs vs problemler vardı

After :

UIQuest / Düzeltildi
Inventar Full Fix / Sorunlar Komple Tamamen Fixed
NPC & Shop Problemler fixlendi​

UPDATES (Güncellemeler)

Depodan Envantere İtem Alma Sorunu Vardı Fixledim Azönce

Update 1 :

Lonca Penceresine basınca oyun gidiyordu Fixledim

Niye Peki Butonları Diğer Etc'den çekiyor diye söyleyenler olacaktır çünkü guild pyleri kendimin ilk temiz haliyle değiştim yani illumina butonları felan algılamaz klasik hazır etc nin üzerine algılar
eğer illuminanın lonca pylerini atsaydım full illu olacaktı

Onu yapmamamın Nedeni ve diğer merak edilen nedenler

bknz

Açıklama :

Ayrıca Niye Lonca Penceresi böyle çizgili yanda hem illuminanın lonca penceresi daha iyi diyenler olacak onlara şu cevabı vermek istiyorum Illumina'nın lonca penceresi bugluymuş duyduğuma göre lonca penceresini oyüzden bu haliyle kullanmanızı istedim .

Ben Size Ne buglu birşey kullandırtırım nede kendim kullanırım .
Kısaca ben kullanmadığım birşeyi sizlere kullandırtmam ;)

Update 2 :

ESC Menüsü üzerinde görülen Schimba Canalul diğer tabiriyle " Kanal Değiştir " butonunu kaldırmamı isterseniz yazmayı unutmayınız​

Bonus bölümündeki sorunu çözdün mü?
Lonca Bölümünde 1 2 blok eksik ondan o sorun oluyor.
Eksik olarakda Stamina yeri yok
Cube Ekranını merak ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri