PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yardım, GERÇEKLER :) SELAM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lucas2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucas2

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 1 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
13
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, bugün sizlere bir sunucu sahibi olacak şahıs n yaptığı yardımları ve won çeklerini paylaşacağım. Kurumsal bir firma adı altında Oyununu göstererek birçok kişinin emeğini gasp eden bu şahısları sizlere ifşalayacağım. Birçok kişi küfür ve hakaret edecektir belki bana ama bunları paylaşmamın tek sebebi olacak şahısın binlerce kişinin ekmeğini haram yemiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yardım yapılan bir sunucunun ne yazık ki gideceği yol çok uzak değildir, sunucu sahipleri ileride başka bir server açmaya kalkıştığında eminim ki bu videolar kendilerinin yüzlerine vurulacaktır. Yapılan cidden çok kötü bir hareket.
Ne kadar güzel, millet oraya emek vermeye ve eğlenmeye giriyor yaptıkları içler acısı.

Ne kadar güzel, millet oraya emek vermeye ve eğlenmeye giriyor yaptıkları içler acısı.
Kurumsallık adı altında bir sürü oyuncuyu dolandırdılar. Şimdi sıra hesap vaktine gelmiştir.

Yardım yapılan bir sunucunun ne yazık ki gideceği yol çok uzak değildir, sunucu sahipleri ileride başka bir server açmaya kalkıştığında eminim ki bu videolar kendilerinin yüzlerine vurulacaktır. Yapılan cidden çok kötü bir hareket.

Böyle insanlar olduğu sürece bu oyun gelişmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri