- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, bugün sizlere bir sunucu sahibi olacak şahıs n yaptığı yardımları ve won çeklerini paylaşacağım. Kurumsal bir firma adı altında Oyununu göstererek birçok kişinin emeğini gasp eden bu şahısları sizlere ifşalayacağım. Birçok kişi küfür ve hakaret edecektir belki bana ama bunları paylaşmamın tek sebebi olacak şahısın binlerce kişinin ekmeğini haram yemiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yardım yapılan bir sunucunun ne yazık ki gideceği yol çok uzak değildir, sunucu sahipleri ileride başka bir server açmaya kalkıştığında eminim ki bu videolar kendilerinin yüzlerine vurulacaktır. Yapılan cidden çok kötü bir hareket.
- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Ne kadar güzel, millet oraya emek vermeye ve eğlenmeye giriyor yaptıkları içler acısı.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kurumsallık adı altında bir sürü oyuncuyu dolandırdılar. Şimdi sıra hesap vaktine gelmiştir.Ne kadar güzel, millet oraya emek vermeye ve eğlenmeye giriyor yaptıkları içler acısı.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Yardım yapılan bir sunucunun ne yazık ki gideceği yol çok uzak değildir, sunucu sahipleri ileride başka bir server açmaya kalkıştığında eminim ki bu videolar kendilerinin yüzlerine vurulacaktır. Yapılan cidden çok kötü bir hareket.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Böyle insanlar olduğu sürece bu oyun gelişmeyecektir.Yardım yapılan bir sunucunun ne yazık ki gideceği yol çok uzak değildir, sunucu sahipleri ileride başka bir server açmaya kalkıştığında eminim ki bu videolar kendilerinin yüzlerine vurulacaktır. Yapılan cidden çok kötü bir hareket.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)