Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı Olsun
Merhaba arkadaşlar, artık kapanan serverlardan sıkıldım ve kendim bir metin2 pvp server açmaya karar verdim. İnşallah aklımdaki projeyi hayata geçirebilirim.
Birçok firma araştırdım BüyükHosting'de araştırmalarım sonucu karar kıldım. Sizce BüyükHosting firması Güvenilir midir ? Müşteri Destekleri nasıldır ?
Bu firma ile çalışanlarında konuya cevap vermelerini rica ediyorum.
Yalan yanlış yere lütfen firmayı kötülemeyin.
Bir sorum daha olucak ;
Emek bir server düşünüyorum acaba 1-99 Kuşaksız, Simyasız, Petsiz mi tutar yoksa 1-105 Betalı Kuşaklı, Simyalı, Petli server mi ?
Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkür ediyorum.
İyi Forumlar!.
Tam bir para avcısı paranın kölesi olmuş bir adam gökay çelik.
@silver05
Hemen soruyorum para avcısı derken ne için extra ödemeler talep ediyoruz buradan yazın bakalım?
NOT: Bunu kanıtlamak zorundasınız aksi takdirde yönetime report atacağım.
Report edebilirsin burası nasıl bilirsiniz yeri ben gördüğümü ve bildiğimi söylüyorum ağzımımı tıkayacaklar,
Mesela otopack yönetim için ücret istiyorsunuz format atılacak ücret istiyorsunuz, FTP'ye ücret istiyorsunuz yalan mı ?
@silver05
Sektörde hiç bir yer istemiyor, biz sadece 1 kez istiyoruz ve paragöz oluyoruz öyle mi ?
1 GB paket 3 aylık 55 TL
1 GB paket 6 aylık 90 TL
Patcher ücreti 20 TL > 6 aylık paket aldınız ve 1 kez ödüyorsunuz
UP/Down için VDS paketlerini araştırıp piyasasını fiyatlarını öğrenmenizde fayda var, para göz demeden öncede bir düşünün
İyi forumlar
Sektörde hiç bir yer istemiyor, biz sadece 1 kez istiyoruz ve paragöz oluyoruz öyle mi ?
1 GB paket 3 aylık 55 TL
1 GB paket 6 aylık 90 TL
Patcher ücreti 20 TL > 6 aylık paket aldınız ve 1 kez ödüyorsunuz

UP/Down için VDS paketlerini araştırıp piyasasını fiyatlarını öğrenmenizde fayda var, para göz demeden öncede bir düşünün

İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)