HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
!
Son düzenleme:
Bende bir kaç gündür üzerinde çalışıyorum varezdeki sistemin tek sorunu kaldı,Hayırlı satışlar bu arada.Merhaba , Ücret Bilgilerini Skype Adresimi Ekleyip Öğrenebilirsiniz. Sistemin bütün bugları fixlenmiştir.
Lakin Şuan Pvp Serverlarda Genetik Olacak Bk ve taş envanterine takılı olan itemi bırakabiliyorsunuz lakin bu bizde fix. istiyenlere bk ve taş envanterine item bırakma fix verebiliriz.
NOT : İSTEĞE GÖRE NESNE DEPOLAMA YAPILIR ,
Sistem Fotoğrafı;
![]()
Kod:
özel depo envanterine item bırakma
Bende bir kaç gündür üzerinde çalışıyorum varezdeki sistemin tek sorunu kaldı,Hayırlı satışlar bu arada.
Kod:özel depo envanterine item bırakma
teşekkür ederim aynen dediğim gibi , bk envanterine vs envanterde takılı olan bir itemi bırak bakalım bk envanterine geçecekmi
ben test ettim hepsini fixledimBende bir kaç gündür üzerinde çalışıyorum varezdeki sistemin tek sorunu kaldı,Hayırlı satışlar bu arada.
Kod:özel depo envanterine item bırakma
çözümü çok basit biraz kodları okusan anlarsın zatenmercure2'den söken arkadaşlar taş depolama için yazılmış kısmı sandık için de uyarlayabilirler tabi o belirli kısmıda ayarlamaları gerekteşekkür ederim aynen dediğim gibi , bk envanterine vs envanterde takılı olan bir itemi bırak bakalım bk envanterine geçecekmiben test ettim hepsini fixledim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)