noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

WMCP YENİ SÜRÜM 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 321
  • Görüntüleme Görüntüleme 69K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yani bunu kodlayan arkadaşın önünde saygıyla duruyorum. Tebrikler desem yetersiz, harika olmuş desem yine yetersiz. Bildiğiniz bir şaheser kodlamış.
şimdilik gözüme çarpan tek şey "hata demiyorum çünkü yüksek ihtimalle benden kaynaklanıyordur" nesne marketi açtığımda karşıma çıkan bu karışıklık, bunu nasıl düzeltebilirirm?
Saygılar

wmcp_market_hata.jpg

yani bunu kodlayan arkadaşın önünde saygıyla duruyorum. Tebrikler desem yetersiz, harika olmuş desem yine yetersiz. Bildiğiniz bir şaheser kodlamış.
şimdilik gözüme çarpan tek şey "hata demiyorum çünkü yüksek ihtimalle benden kaynaklanıyordur" nesne marketi açtığımda karşıma çıkan bu karışıklık, bunu nasıl düzeltebilirirm?
Saygılar

Ekli dosyayı görüntüle 61737
admin panelden site ismini örnekde gösterdiği gibi giriniz.
"/" karakterlerine dikkat edin.
eksik karakterle yaparsanız. bu tür sorunlar oluşur.
ex: azuramt2.com yazarsam hata verir.
fakat : yazarsam hatasız çalışacaktır.

admin panelden site ismini örnekde gösterdiği gibi giriniz.
"/" karakterlerine dikkat edin.
eksik karakterle yaparsanız. bu tür sorunlar oluşur.
ex: azuramt2.com yazarsam hata verir.
fakat : yazarsam hatasız çalışacaktır.

cevap için tşk ederim fakat bu dediğinize zaten özellikle dikkat etmiştim. Bir çözüm yolu bulamayınca bir bilene sorayım istedim.
Üstelik az önce şu olayı fark ettim.
Deneme amaçlı bir kayıt açayım dedim ve sayfada kayıt formu gelmiyor, panelden kayıtları kapat dediğimde uyarı çıkıyor yapım aşamasındayız diye ama kayıtlara aç seçeneğini aktif ettiğimde herhangi bir form gelmiyor ve işin ilginç olan tarafı bir anda

Oyun İstatistikleri​

3422
Bugün Girenler

3422
Toplam Kayıt

3422
Toplam Lonca

aynen bu şekle dönüşüyor
wmcp_kayit_hatasi.jpg

Son düzenleme:
cevap için tşk ederim fakat bu dediğinize zaten özellikle dikkat etmiştim. Bir çözüm yolu bulamayınca bir bilene sorayım istedim.
Deneme amaçlı bir kayıt açayım dedim ve sayfada kayıt formu gelmiyor, panelden kayıtları kapat dediğimde uyarı çıkıyor yapım aşamasındayız diye ama kayıtlara aç seçeneğini aktif ettiğimde herhangi bir form gelmiyor ve işin ilginç olan tarafı bir anda

Oyun İstatistikleri​

3422
Bugün Girenler

3422
Toplam Kayıt

3422
Toplam Lonca

aynen bu şekle dönüşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 61738
bunlar tema kaynaklı index.php den düzenliyeceksiniz.

Oyun İstatistikleri​

3422
Bugün Girenler

3422
Toplam Kayıt

3422
Toplam Lonca

aynen bu şekle dönüşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 61738
Php sürümünü kontrol ettin mi.
ondanda kaynaklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri