Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yani bunu kodlayan arkadaşın önünde saygıyla duruyorum. Tebrikler desem yetersiz, harika olmuş desem yine yetersiz. Bildiğiniz bir şaheser kodlamış.
şimdilik gözüme çarpan tek şey "hata demiyorum çünkü yüksek ihtimalle benden kaynaklanıyordur" nesne marketi açtığımda karşıma çıkan bu karışıklık, bunu nasıl düzeltebilirirm?
Saygılar
şimdilik gözüme çarpan tek şey "hata demiyorum çünkü yüksek ihtimalle benden kaynaklanıyordur" nesne marketi açtığımda karşıma çıkan bu karışıklık, bunu nasıl düzeltebilirirm?
Saygılar
admin panelden site ismini örnekde gösterdiği gibi giriniz.yani bunu kodlayan arkadaşın önünde saygıyla duruyorum. Tebrikler desem yetersiz, harika olmuş desem yine yetersiz. Bildiğiniz bir şaheser kodlamış.
Saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 61737
"/" karakterlerine dikkat edin.
eksik karakterle yaparsanız. bu tür sorunlar oluşur.
ex: azuramt2.com yazarsam hata verir.
fakat :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazarsam hatasız çalışacaktır.admin panelden site ismini örnekde gösterdiği gibi giriniz.
"/" karakterlerine dikkat edin.
eksik karakterle yaparsanız. bu tür sorunlar oluşur.
ex: azuramt2.com yazarsam hata verir.
fakat :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.yazarsam hatasız çalışacaktır.
cevap için tşk ederim fakat bu dediğinize zaten özellikle dikkat etmiştim. Bir çözüm yolu bulamayınca bir bilene sorayım istedim.
Üstelik az önce şu olayı fark ettim.
Deneme amaçlı bir kayıt açayım dedim ve sayfada kayıt formu gelmiyor, panelden kayıtları kapat dediğimde uyarı çıkıyor yapım aşamasındayız diye ama kayıtlara aç seçeneğini aktif ettiğimde herhangi bir form gelmiyor ve işin ilginç olan tarafı bir anda
Oyun İstatistikleri
3422
Bugün Girenler
3422
Toplam Kayıt
3422
Toplam Lonca
aynen bu şekle dönüşüyor
Son düzenleme:
bunlar tema kaynaklı index.php den düzenliyeceksiniz.cevap için tşk ederim fakat bu dediğinize zaten özellikle dikkat etmiştim. Bir çözüm yolu bulamayınca bir bilene sorayım istedim.
Deneme amaçlı bir kayıt açayım dedim ve sayfada kayıt formu gelmiyor, panelden kayıtları kapat dediğimde uyarı çıkıyor yapım aşamasındayız diye ama kayıtlara aç seçeneğini aktif ettiğimde herhangi bir form gelmiyor ve işin ilginç olan tarafı bir anda
Oyun İstatistikleri
3422
Bugün Girenler
3422
Toplam Kayıt
3422
Toplam Lonca
aynen bu şekle dönüşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 61738
Php sürümünü kontrol ettin mi.cevap için tşk ederim fakat bu dediğinize zaten özellikle dikkat etmiştim. Bir çözüm yolu bulamayınca bir bilene sorayım istedim.
Oyun İstatistikleri
3422
Bugün Girenler
3422
Toplam Kayıt
3422
Toplam Lonca
aynen bu şekle dönüşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 61738
ondanda kaynaklı olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)