Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
+++
Merhaba oyunu başka bir sunucuya kurdum. Paneli ise başka bir sunucudan çalıştıracağım bu mümkün mü ? Plesk panelde bir türlü çalıştıramadım. Keşke kurulumu detaylıca anlatan bir rehber olsaymış. Ayrıcabu panelin son versiyonu bu mu acaba? Başka paneller var mı? Sunucu firmalarının kullandıkları panel hangisi acaba? İlk defa metin2 sunucu kurdum ve paneli kurmaya çalışıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. iyi forumlar.
merhabalar arkadaş bana yardımcı olabilecek varmı acaba wmcp kurdum fakat girerken kontrol panele giriş başarılı diyip aynı yere gine atıyor bu sorun çözemedim ne yaptıysam bana yapabilcek biri varmı acaba ?
php sürümünüzü güncellemenizi ya da düşürmenizi öneririm bu işlemleri yaparken gizli sekmeden yapınmerhabalar arkadaş bana yardımcı olabilecek varmı acaba wmcp kurdum fakat girerken kontrol panele giriş başarılı diyip aynı yere gine atıyor bu sorun çözemedim ne yaptıysam bana yapabilcek biri varmı acaba ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)